neden alınmasın ki ben 280hz olan modeli almayı düşünüyordum 2.eldenElbette hayır. Kim neden TUF serisi almaya ihtiyaç duysun ki?
VG259QM için 35ms devasa input lag.neden alınmasın ki ben 280hz olan modeli almayı düşünüyordum 2.elden
peki önerebileceğiniz monitör var mıdırVG259QM için 35ms devasa input lag.
Genel olarak TUF serisi için kötü iç yapı, arka aydınlatma ve renk modları hakim. Saçma şekilde ban yemeseydi @syeutku da deneyimlerini anlatabilirdi.
Kararsız kaldığım tek modeli VG27AQ. Onun için de uber alternatifleri var.
35ms yalnızca monitörü 60hz çalıştırdığınızda oluyor bunu söylemeyi unuttunuz herhalde.VG259QM için 35ms devasa input lag.
Genel olarak TUF serisi için kötü iç yapı, arka aydınlatma ve renk modları hakim. Saçma şekilde ban yemeseydi @syeutku da deneyimlerini anlatabilirdi.
Peki ya fiyatına göre bu ? Monitör kolu destekliyor.VG259QM için 35ms devasa input lag.
Bakman gereken değer o bölge, yani monitörün ortası. Bu forumda bilgin bilgin konuşanlar bolca bulunuyor .35ms yalnızca monitörü 60hz çalıştırdığınızda oluyor bunu söylemeyi unuttunuz herhalde.
Dell S2422HG, LG 24GN650 veya Philips 242E2FA. Kullanım amacına bağlı olarak değişir.peki önerebileceğiniz monitör var mıdır
Kol? Pivot mu diyorsun? Eğer ondan bahsediyorsan Pivot sadece WEB Programlama, yazılım ve metin görüntüleme için önemli.Peki ya fiyatına göre bu ? Monitör kolu destekliyor.
Yazılım okuyorumKol? Pivot mu diyorsun? Eğer ondan bahsediyorsan Pivot sadece WEB Programlama, yazılım ve metin görüntüleme için önemli.
teşekkür ederimBakman gereken değer o bölge, yani monitörün ortası. Bu forumda bilgin bilgin konuşanlar bolca bulunuyor .
Dell S2422HG, LG 24GN650 veya Philips 242E2FA. Kullanım amacına bağlı olarak değişir.
Kol? Pivot mu diyorsun? Eğer ondan bahsediyorsan Pivot sadece WEB Programlama, yazılım ve metin görüntüleme için önemli.
Onu da önermem, VX2705-2K, 32GN600 alınabilir.
Hakkında fikrim yok, kağıt üstünde iyi duruyor. Xiaomi monitörlerin alayı böyle zaten.Yazılım okuyorum