Kaczynski 80+ Bronze Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 825 Dahası Reaksiyon skoru 363 İsim Kevin Mitnick 25 Nisan 2022 #1 Arkadaşımın cihazında bios pil çıkarma gibi işlemleri yaptım ancak bilgisayar biosa girmiyor sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşımın cihazında bios pil çıkarma gibi işlemleri yaptım ancak bilgisayar biosa girmiyor sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Cevahir Paşalıoğlu 80+ Silver Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 4,828 25 Nisan 2022 #2 BIOS pilini iyi taktınız mı?
Kaczynski 80+ Bronze Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 825 Dahası Reaksiyon skoru 363 İsim Kevin Mitnick 25 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 LordVoldemorT yazmış: BIOS pilini iyi taktınız mı? Devamı için tıklayın... Evet öncesinde/sonrasında gene aynı şekilde
LordVoldemorT yazmış: BIOS pilini iyi taktınız mı? Devamı için tıklayın... Evet öncesinde/sonrasında gene aynı şekilde
diekatze 80+ Bronze Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1,137 Dahası Reaksiyon skoru 621 İsim Kerem Uyar 25 Nisan 2022 #4 Kaczynski yazmış: Arkadaşımın cihazında bios pil çıkarma gibi işlemleri yaptım ancak bilgisayar biosa girmiyor sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim. Devamı için tıklayın... Shift'e basılı tutarak yeniden başlata tıklayın. Önünüze sorun gider kısmı çıkınca tıklayın, oradan gelişmiş seçenekler, uefi sorun gider gibi bir kısım çıkacak, tıklayın biosa girmesi lazım.
Kaczynski yazmış: Arkadaşımın cihazında bios pil çıkarma gibi işlemleri yaptım ancak bilgisayar biosa girmiyor sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim. Devamı için tıklayın... Shift'e basılı tutarak yeniden başlata tıklayın. Önünüze sorun gider kısmı çıkınca tıklayın, oradan gelişmiş seçenekler, uefi sorun gider gibi bir kısım çıkacak, tıklayın biosa girmesi lazım.