kaç paraya buldun ona göre yorum yapayım uçuk fiyatları vardı geçenlerde görmüştümdeMerhabalar Asus'un vg248qg monitörünü almayı düşünüyorum sizce almalıyım?
Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
vg258qr modelinide düşünüyorum ama arada 500 lira civarı fiyat farkı var o yüzden bunu tercih ettim
1800kaç paraya buldun ona göre yorum yapayım
atabilir misin link
tabi buyur reiz https://www.obdtrelektronik.com/asus-vg248qg-24-165-hz-0-5ms-hdmidisplay-freesync-full-hd-tn/atabilir misin link
bu fiyata bulamayacağını biliyordum stokta yok
başka yerden bulurum sıkıntı yok sadece monitör nasıl onu merak ettim ekran kartım nvidia.G-sync uyumlu monitör özellikleride iyibu fiyata bulamayacağını biliyordum stokta yok![]()
Alınır 1800 seMerhabalar Asus'un VG248QG monitörünü almayı düşünüyorum, sizce almalı mıyım?
VG258QR modelini de düşünüyorum, ama arada 500 lira civarı fiyat farkı var, o yüzden bunu tercih ettim.
Şimdiden teşekkürler
1800 e bulsa direk alınırda imkansız gibi bişeyAlınır 1800 se
Tn panel renkleri ips kadar güzel olmaz ama tercih edebilirsinbaşka yerden bulurum sıkıntı yok sadece monitör nasıl onu merak ettim
genel olarak oyun amaçlı kullanacağım1800 e bulsa direk alınırda imkansız gibi bişey
Tn panel renkleri ips kadar güzel olmaz ama tercih edebilirsin
1800 e msi 144hz va var bence o daha albenili1800 e bulsa direk alınırda imkansız gibi bişey
Tn panel renkleri ips kadar güzel olmaz ama tercih edebilirsin
ama bana gsync uyumlu monitör lazım ekran kartım rtx 20601800 e msi 144hz va var bence o daha albenili