Neler Yeni

Çözüldü✓ ASUS VG249Q alınır mı?

Cemrekrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemre Karaöz
Bu fiyat bandında daha iyi bir monitör var mı? Bu monitörü almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Alınır güzel monitör.
Aşağıdaki 4 monitör de birbirinin muadili hangisi ucuzsa ve satıcsı güvenilirse onun alınması taraftarıyım.
1650950240237.png

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
alınır

hi im tue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
Bende ASUS kullanıyorum ancak LG daha mantıklı gibi. Birinde 1 ms MPRT varkan diğerinde 1 ms GTG mevcut

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Masan küçükse LG alma ayağı iri bir de sağa sola çevirme swivel özelliği yok. Odan çok aşırı aydınlıksa da Asusu alma. LG parlaklığı daha yüksek Asusunki düşük kalabilir parlak ortamda. Asusun sağa sola dönme özelliği var ve malzeme kalitesi güzel sağlam.
Lgde dahili hoparlör yok Asusda da çok iyi olmasa da var en azından.
Dediğim gibi odan çok aydınlık olmadığı sürece Asus al derim. 1 ms GTG profesyonel CS/Valo oyuncusu değilsen çok etki edecek bir şey değil.

Hatta arkadaşın attığı Wievsonic xg2405-2 modelini alın o da bunların muadili ama uzun süredir fahiş fiyattan satıldığı için listeye eklememiştim. 2500 TL güzel fiyat satıcısı da Amazon.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Alınır

JrFuKi.

80+ Bronze
kendin sipariş ettim güzel indirimdeydi bugun fiyatı artmıs zaten

hi im tue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
Masan küçükse LG alma ayağı iri bir de sağa sola çevirme swivel özelliği yok. Odan çok aşırı aydınlıksa da Asusu alma sağa sola dönme özelliği var ve malzeme kalitesi güzel sağlam.
Dediğim gibi odan çok aydınlık olmadığı sürece Asus al derim. 1 ms GTG profesyonel CS/Valo oyuncusu değilsen çok etki edecek bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta arkadaşın attığı Wievsonic xg2405-2 modelini alın o da bunların muadili ama uzun süredir fahiş fiyattan satıldığı için listeye eklememiştim. 2500 TL güzel fiyat satıcısı da Amazon.
ASUS'un hoparlörü gayet başarılı, genelde insanlar OSD içinden ses ayarını artırmayı unutuyorlar ve az geliyor diyorlar. Halbuki yüzde 50 de bırakmış.

Neden aydınlık olmadığı sürece?

Cemrekrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemre Karaöz
Bende ASUS kullanıyorum ancak LG daha mantıklı gibi. Birinde 1 ms MPRT varkan diğerinde 1 ms GTG mevcut
Teşekkürler hocam daha mantıklı duruyor
Viewsonic araştırırken çoğu monitöründe çeşitli sorunlar duydum bu modelde bu tarz problemler var mı?
Masan küçükse LG alma ayağı iri bir de sağa sola çevirme swivel özelliği yok. Odan çok aşırı aydınlıksa da Asusu alma sağa sola dönme özelliği var ve malzeme kalitesi güzel sağlam.
Odam çok aydınlık, hoparlör olması benim için pek önemli değil, masam 90*60 olması lazım büyük gelmez sanırım.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Neden aydınlık olmadığı sürece?
250 cd parlaklık az çünkü.
ASUS'un hoparlörü gayet başarılı
Asusun hoparlörü giriş seviyesi hiç bir özelliği olmayan 2x2W dümdüz hoparlör. Yani başarılı olacak bir şeyi yok. Sadece ses versin diye konulmuş.

Teşekkürler hocam daha mantıklı duruyor

Viewsonic araştırırken çoğu monitöründe çeşitli sorunlar duydum bu modelde bu tarz problemler var mı?

Odam çok aydınlık, hoparlör olması benim için pek önemli değil, masam 90*60 olması lazım büyük gelmez sanırım.
LG al derim o zaman.

Cemrekrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemre Karaöz
250 cd parlaklık az çünkü.

Asusun hoparlörü giriş seviyesi hiç bir özelliği olmayan 2x2W dümdüz hoparlör. Yani başarılı olacak bir şeyi yok. Sadece ses versin diye konulmuş.

LG al derim o zaman.
Viewsonicte 1ms moduna alındığında parlaklık düşüyormuş, lg de böyle bir problem yaşanıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,208
Üyeler
159,737
Son üye
peyote
Top Bottom