Neler Yeni

Asus Vg249q vs Vg24vq

FEDUX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Asus Vg249q vs Vg24vq bu iki monitör arasında kaldım. Ekran kartım Nvidia olduğu için G-sync açabilmem bu monitörlere yönelmeme sebep oldu. Ama arada kalmamın sebebi, büyük çoğunluk ile rekabetçi oyunlar oynuyorum. Dolayısı ile düz bir monitör almam gerektiğini söylüyorlar. Fakat Abdullah abi'de VA 'nın (curved olanın) daha akıcı olduğunu söylemiş. Çok arada kaldım. VA panel olan mı daha iyidir IPS olan mı? Rekabetçi için curved monitör eksi midir?

Ek olarak internet sitesinde GTR 1/ MPRT 1 ms olan Viewsonic xg2405 modeli de var. Sanırsam Asus modeller GTR konusunda 1 ms değil. Aldığım zaman 5-6 yıl kullanacağım bir monitör olacağı için al geç yapamıyorum maalesef. Şimdiden teşekkür ederim.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

FEDUX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Hangi yönlerden? (kusura bakmayın çok soru soruyorum ama)
Kusur yok hocam,attığım linkten aşağı doğru inerseniz orada ikisinin farklı olan özellikleri var.
Özellikle ViewSonic olan monitör İPS panel ve diğerinden daha ucuz,o yüzden ViewSonic burrada daha tercih edilesi.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Kanka şöyle söyleyeyim ben düz ekran kullanırdım cs go oynarken ama yani ekranın içine girerdim oynarken, birde rank yüksek olduğu için try hard kasıyordum. Eğer try hard oyuncu isen düz ekran öneririm ama yok zevk için diyorsan kavis cidden mükemmel bir his veriyor oyunlarda, bende vg24vq kullanıyorum memnunum tabi cs go saldım artık herşeyi zevkine oynadığım için kavis güzel oluyor

FEDUX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde karakter yapısı olarak eğlencesine bile girsem bir bakmışım kazanmak için oynar hale gelmişim. Dolayısıyla son olarak Vg249q'ya karar verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom