Neler Yeni

Asus VG24VQ vs MSI G24C4

-cN4

80+ Bronze
Elimde G24C4 var fakat satip Asus almak istiyorum alinir mi?

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Asus daha parlak bir ekran sahipken, şu anki monitörünüzün renk derinliği daha iyi. Aldığınızda yeni bir monitöre geçmiş hissi uyandıracağını sanmıyorum, neredeyse her şeyi aynı. Siz neden bu monitöre geçmek istediniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4

-cN4

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus daha parlak bir ekran sahipken, şu anki monitörünüzün renk derinliği daha iyi. Aldığınızda yeni bir monitöre geçmiş hissi uyandıracağını sanmıyorum, neredeyse her şeyi aynı. Siz neden bu monitöre geçmek istediniz?
Hocam sanirim pivot ozelligi varmis ve saga sola donebiliyor.
Ayrica monitorun alt kismi kucuk fakat msi da ise 2 uzun sekil var ve bazen mouseu bunlara carpiyorum.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Sık sık yazı yazıyorsanız pivot özelliği tabii ki güzel bir avantaj olacaktır ve yeni bir monitör aldığınızı hissedersiniz. Eğer çok fazla değer kaybı olmadan satıp alabilecekseniz sorun yok; fakat sadece pivot özelliği için yüksek meblağlar ödemeniz saçma olur, onun yerine biraz daha para biriktirdikten sonra satıp, yine pivot özellikli daha üst seviye bir monitör alabilirsiniz.

• Muhteşem

-cN4

80+ Bronze
Sık sık yazı yazıyorsanız pivot özelliği tabii ki güzel bir avantaj olacaktır ve yeni bir monitör aldığınızı hissedersiniz. Eğer çok fazla değer kaybı olmadan satıp alabilecekseniz sorun yok; fakat sadece pivot özelliği için yüksek meblağlar ödemeniz saçma olur, onun yerine biraz daha para biriktirdikten sonra satıp, yine pivot özellikli daha üst seviye bir monitör alabilirsiniz.
Hocam kafamda soyler birsey var aslinda.
Ben Asus monitor alip Discord icin 2. monitoru pivot almak istiyorum ardindan bir sure sonra da ayni Asus monitorden bir tane daha alip dual yapmak istiyorum.
Bunun icin guzel bir L masa gerek.
Konudan bagimsiz ama siz bana bir tane L masa linki atabilir misiniz buyuk?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Hocam sanirim pivot ozelligi varmis ve saga sola donebiliyor.
Ayrica monitorun alt kismi kucuk fakat msi da ise 2 uzun sekil var ve bazen mouseu bunlara carpiyorum.
Hocam Asus'u tercih edebilirsiniz eğer Ayak kısmı ve Pivot özelliği sizin işinize yarayacaksa

• Beğen

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Hocam kafamda soyler birsey var aslinda.
Ben Asus monitor alip Discord icin 2. monitoru pivot almak istiyorum ardindan bir sure sonra da ayni Asus monitorden bir tane daha alip dual yapmak istiyorum.
Bunun icin guzel bir L masa gerek.
Konudan bagimsiz ama siz bana bir tane L masa linki atabilir misiniz buyuk?
Masalarla ilgili pek bilgim yok, önermem doğru olmaz; fakat L masa aldığınızda MSİ'ın ayakları mouse alanınızdan uzakta kalacak ve bu sorunu yaşamayacaksınız. Kişisel görüşüm de bu tarz yana doğru uzun olan ayakarın hem masada daha az yer kaplaması hem de görünüş açısından daha iyi olduğu, tabii ki görsel zevkler değişebilir. Daha Önce Discord'u pivotla kullanan görmediğim için gerçekten işe yarıyor mu veya kullanımı kolaylaştırıyor mu bilmiyorum.

• Beğen

-cN4

80+ Bronze
Masalarla ilgili pek bilgim yok, önermem doğru olmaz; fakat L masa aldığınızda MSİ'ın ayakları mouse alanınızdan uzakta kalacak ve bu sorunu yaşamayacaksınız. Kişisel görüşüm de bu tarz yana doğru uzun olan ayakarın hem masada daha az yer kaplaması hem de görünüş açısından daha iyi olduğu, tabii ki görsel zevkler değişebilir. Daha Önce Discord'u pivotla kullanan görmediğim için gerçekten işe yarıyor mu veya kullanımı kolaylaştırıyor mu bilmiyorum.
Hocam ise soyle yariyor oyun oynarken alt tab yapmaya gerek kalmiyor.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Hocam ise soyle yariyor oyun oynarken alt tab yapmaya gerek kalmiyor.
Discord'u ikinci ekranda kullanmak evet; fakat pivot monitörde Discord görmedim demek istemiştim. Sizin tercihiniz tabii ki, daha önce dediğim gibi monitörünüzü ikinci el satıp Asus'u alırken çok büyük bir fiyat ödemeyecekseniz alınabilir.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,031
Üyeler
161,383
Son üye
Sezgiin
Top Bottom