Hocam sanirim pivot ozelligi varmis ve saga sola donebiliyor.Asus daha parlak bir ekran sahipken, şu anki monitörünüzün renk derinliği daha iyi. Aldığınızda yeni bir monitöre geçmiş hissi uyandıracağını sanmıyorum, neredeyse her şeyi aynı. Siz neden bu monitöre geçmek istediniz?
Hocam kafamda soyler birsey var aslinda.Sık sık yazı yazıyorsanız pivot özelliği tabii ki güzel bir avantaj olacaktır ve yeni bir monitör aldığınızı hissedersiniz. Eğer çok fazla değer kaybı olmadan satıp alabilecekseniz sorun yok; fakat sadece pivot özelliği için yüksek meblağlar ödemeniz saçma olur, onun yerine biraz daha para biriktirdikten sonra satıp, yine pivot özellikli daha üst seviye bir monitör alabilirsiniz.
Hocam Asus'u tercih edebilirsiniz eğer Ayak kısmı ve Pivot özelliği sizin işinize yarayacaksaHocam sanirim pivot ozelligi varmis ve saga sola donebiliyor.
Ayrica monitorun alt kismi kucuk fakat msi da ise 2 uzun sekil var ve bazen mouseu bunlara carpiyorum.
Masalarla ilgili pek bilgim yok, önermem doğru olmaz; fakat L masa aldığınızda MSİ'ın ayakları mouse alanınızdan uzakta kalacak ve bu sorunu yaşamayacaksınız. Kişisel görüşüm de bu tarz yana doğru uzun olan ayakarın hem masada daha az yer kaplaması hem de görünüş açısından daha iyi olduğu, tabii ki görsel zevkler değişebilir. Daha Önce Discord'u pivotla kullanan görmediğim için gerçekten işe yarıyor mu veya kullanımı kolaylaştırıyor mu bilmiyorum.Hocam kafamda soyler birsey var aslinda.
Ben Asus monitor alip Discord icin 2. monitoru pivot almak istiyorum ardindan bir sure sonra da ayni Asus monitorden bir tane daha alip dual yapmak istiyorum.
Bunun icin guzel bir L masa gerek.
Konudan bagimsiz ama siz bana bir tane L masa linki atabilir misiniz buyuk?
Hocam ise soyle yariyor oyun oynarken alt tab yapmaya gerek kalmiyor.Masalarla ilgili pek bilgim yok, önermem doğru olmaz; fakat L masa aldığınızda MSİ'ın ayakları mouse alanınızdan uzakta kalacak ve bu sorunu yaşamayacaksınız. Kişisel görüşüm de bu tarz yana doğru uzun olan ayakarın hem masada daha az yer kaplaması hem de görünüş açısından daha iyi olduğu, tabii ki görsel zevkler değişebilir. Daha Önce Discord'u pivotla kullanan görmediğim için gerçekten işe yarıyor mu veya kullanımı kolaylaştırıyor mu bilmiyorum.
Discord'u ikinci ekranda kullanmak evet; fakat pivot monitörde Discord görmedim demek istemiştim. Sizin tercihiniz tabii ki, daha önce dediğim gibi monitörünüzü ikinci el satıp Asus'u alırken çok büyük bir fiyat ödemeyecekseniz alınabilir.Hocam ise soyle yariyor oyun oynarken alt tab yapmaya gerek kalmiyor.