Neler Yeni

Çözüldü✓ ASUS VG259QM mi AOC 24G2ZE Mİ?

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fiyatı önemli değil mevzu hangi marka daha kaliteli ve sorun yaşatmaz. Fiyat farkı önemsiz yani
Ne için kullanacaksın ? Cs go / valorant / apex tarzı fps oyunu mu ? Eğer öyleyse en iyisi bu.
En iyi marka diye bir şey yok her markanın üst orta düşük segment ürünü var. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sen maximum verebileceğin parayı söyle ve ne işte kullanacağını belirt ona göre önerelim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Asus GTG 1 MS olduğu için, ve marka kalitesine daha çok güvendiğim için onu seçerdim. Aoc'un GTG değerini bilmiyorum. ama MPRT 0.5MS'in ghosting yapabileceğini düşünüyorum. Asusta 280 HZ avantajı var ama flickering felan yapabilir. ne kadar kullanırsınız bilemem.
Bence asus.

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne için kullanacaksın ? Cs go / valorant / apex tarzı fps oyunu mu ? Eğer öyleyse en iyisi bu.
En iyi marka diye bir şey yok her markanın üst orta düşük segment ürünü var. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sen maximum verebileceğin parayı söyle ve ne işte kullanacağını belirt ona göre önerelim.
İkisi arasında değerlendirme yapıyorum yoksa zowie nin ne kadar iyi olduğunu biliyorum.

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Asus GTG 1 MS olduğu için, ve marka kalitesine daha çok güvendiğim için onu seçerdim. Aoc'un GTG değerini bilmiyorum. ama MPRT 0.5MS'in ghosting yapabileceğini düşünüyorum. Asusta 280 HZ avantajı var ama flickering felan yapabilir. ne kadar kullanırsınız bilemem.
Bence asus.
aldım vg259qm i teşekkür ederim.

Top Bottom