Fiyatı önemli değil mevzu hangi marka daha kaliteli ve sorun yaşatmaz. Fiyat farkı önemsiz yaniLink at ikisinin de kaç TL
Çok pahalı ama gerçekten bir defa alıyoruz diye alıyorum yoksa bu paralar verilip de alınmaz yani@DerratiX
(Bu arada bende VG259QM düşünüyorum)
Ne için kullanacaksın ? Cs go / valorant / apex tarzı fps oyunu mu ? Eğer öyleyse en iyisi bu.Fiyatı önemli değil mevzu hangi marka daha kaliteli ve sorun yaşatmaz. Fiyat farkı önemsiz yani
İkisi arasında değerlendirme yapıyorum yoksa zowie nin ne kadar iyi olduğunu biliyorum.Ne için kullanacaksın ? Cs go / valorant / apex tarzı fps oyunu mu ? Eğer öyleyse en iyisi bu.
En iyi marka diye bir şey yok her markanın üst orta düşük segment ürünü var. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sen maximum verebileceğin parayı söyle ve ne işte kullanacağını belirt ona göre önerelim.BenQ Zowie 24.5'' XL2546K 0.5ms 240hz Espor Gaming Monitör - Oyuncu Mağazası
BenQ Zowie 24.5'' XL2546K 0.5ms 240hz Espor Gaming Monitör Oyuncumagazasi.com'da! Uygun fiyat ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen şimdi online satın!www.oyuncumagazasi.com
Evet TN Kralı !İkisi arasında değerlendirme yapıyorum yoksa zowie nin ne kadar iyi olduğunu biliyorum.
aldım vg259qm i teşekkür ederim.Asus GTG 1 MS olduğu için, ve marka kalitesine daha çok güvendiğim için onu seçerdim. Aoc'un GTG değerini bilmiyorum. ama MPRT 0.5MS'in ghosting yapabileceğini düşünüyorum. Asusta 280 HZ avantajı var ama flickering felan yapabilir. ne kadar kullanırsınız bilemem.
Bence asus.