iptal etmeye gerek yok aldiysan, ama ben ikisi arasindan g27q'yu tercih ederdim. Ama iptal edip o toplara girilmez onun parasi yatana kadar g27q'nun fiyati artariptal mi edelim napalım
g27q aklıma yattıiptal etmeye gerek yok aldiysan, ama ben ikisi arasindan g27q'yu tercih ederdim. Ama iptal edip o toplara girilmez onun parasi yatana kadar g27q'nun fiyati artar
MSI Modeli cok iyi, viewsonic modeli o kadarda basarili degil G27Q daha iyi olur.g27q aklıma yattı
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.899,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu modeller nasıl sizce ?
zamlanmazsa nasip olursa alıcam MSI alternatif olarak G27Q tercih ederim Teşekkür ederim TN panelden bıktımMSI Modeli cok iyi, viewsonic modeli o kadarda basarili degil G27Q daha iyi olur.
Burada 9k.zamlanmazsa nasip olursa alıcam MSI alternatif olarak G27Q tercih ederim Teşekkür ederim TN panelden bıktım
MSI model İncehesap'da ara ara 9200 civarına düşüyor, onu takip edin derim.zamlanmazsa nasip olursa alıcam MSI alternatif olarak G27Q tercih ederim Teşekkür ederim TN panelden bıktım
Eyvallah kaydettim , ama yeni ps aldığım için bütçe dibler de 1 ay içinde ülkemiz her zamanki gibi şahlanmaz ise alacağım ...Burada 9k.
Actiginiz konuda 2 Ekim yaziyor sitesinde de 2 ekim yaziyor?ben hepsi buradan 30 ağustos da aldım 9200 TL gerii ödeme ile 8000 TL ye geldi. KAMPANYA BİTTİ, asus geri ödeme yok şu anda yanlış bilgi vermişsiniz.
Öneri - (Para yattı)Asus casback promosyon para iadesi başvurunuzu yapın
BU SAYFADAKİ ürünlerden sadece aşağıdaki satıcılardan 22 Ağustos 2023 - 2 Ekim 2023 arasında asus ürünleri satın alan kullanıcılara geri ödeme yapılıyor. Geri ödeme almak için GEREKLİ BAŞVURU SAYFASI bugün açıldı. Başvurular 5 Eylül 2023 - 16 Ekim 2023 arasında yapılabilecek. Game Garaj...forum.donanimarsivi.com