Asus VG27AQML1A 260Hz vs Asus VG27AQM5A 300Hz VS DELL AW2725DM 180Hz 1440P IPS

Tafa

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
15000
Herkese selamlar iyi forumlar
Monitör konusunda kararsız kaldım. Bu yüzden sizlerden bilgi ve öneri almak istiyorum. Aşağıdaki 3 farklı monitör arasında kaldım. Hem FPS hemde hikaye oyunları oynamayı planlıyorum. Dell olan modelin garanti ve servis yönü ilgimi çekiyor. Asus olan modellerinde Hz değerlerinin fazla olması FPS oyunları oynarken işime yarar diye düşünüyorum bu yüzden de kararsız kalıyorum. Bu modelleri kullananlar var mı ?
Bu 3 modelden hangisini almalıyım ve neden o modeli almalıyım açıklarsanız çok memnun olurum . Herkese iyi forumlar

DELL ALİENWARE 2725DM 180Hz

ASUS VG27AQML1A 260Hz

ASUS VG27AQM5A 300Hz

Monitör konusunda kararsız kaldım. Bu yüzden sizlerden bilgi ve öneri almak istiyorum. Aşağıdaki 3 farklı monitör arasında kaldım. Hem FPS hemde hikaye oyunları oynamayı planlıyorum. Dell olan modelin garanti ve servis yönü ilgimi çekiyor. Asus olan modellerinde Hz değerlerinin fazla olması FPS oyunları oynarken işime yarar diye düşünüyorum bu yüzden de kararsız kalıyorum. Bu modelleri kullananlar var mı ?
Bu 3 modelden hangisini almalıyım ve neden o modeli almalıyım açıklarsanız çok memnun olurum . Herkese iyi forumlar

ASUS VG27AQML1A 260Hz

ASUS VG27AQM5A 300Hz
Hocam G65B bakın G6 Oled de bakılabilir ama bir daha 16 bandına inermi bilmiyorum

Çok fazla ölü piksel şikayeti var g65b hakkında o yüzden tereddüt etmekteyim. Oled olan model çok iyi fakat fiyatı yükseldi
Evet hocam kasımda indirime girer diye düşündüm ama 15 civarına iner mi bilmiyorum,hocam ölü pikselde çok önemli bir sorun değil eğer satıcı güvenilir ise değişim yaparsınız bende r24e var 2 kere değişim yaptırdım hepsinde ölü piksel çıktı sonuncusunda 1-2 tane vardı o yüzden bir daha uğraşmayayım dedim hiçte fark edilmiyor dikkat etmeyince

vg27aqml1a iyi. aktif kullandığım monitör

ASUS VG27AQML1A 260Hz

ASUS VG27AQM5A 300Hz
Vg27aqml1a alabilirsin düşünmeden. Bir senedir kullanıyorum canavar gibi hem fpsde hem hikayeli oyunlarda mutlu ediyor. Panelde ghosting yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300hz olan model hakkında düşünceleriniz nedir
+40hz hayatını değiştirecek bir upgrade değil. 144hzden sonra en büyük upgrade çözünürlük. Geleceğe ve farklı senaryolara yönelik 1440p+180hz monitor almak çok daha mantıklı. Burada da hem yüksek hz hem çözünürlük anlamında 2. seçenek çok iyi kalıyor.

o da alınır ama fiyat farkını da göz önünde bulundurmak lazım
Ek olarak 1400tlye yakın bı fiyat farkı var bu paraya farklı donanımları guclendirmekte fayda vardır . Sağolun hocam iyi sosyaller dilerim
Vg27aqml1a alabilirsin düşünmeden. Bir senedir kullanıyorum canavar gibi hem fpsde hem hikayeli oyunlarda mutlu ediyor. Panelde ghosting yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+40hz hayatını değiştirecek bir upgrade değil. 144hzden sonra en büyük upgrade çözünürlük. Geleceğe ve farklı senaryolara yönelik 1440p+180hz monitor almak çok daha mantıklı. Burada da hem yüksek hz hem çözünürlük anlamında 2. seçenek çok iyi kalıyor.
Ölü piksel sorunu yaşadınız mı hocam

Ek olarak 1400tlye yakın bı fiyat farkı var bu paraya farklı donanımları guclendirmekte fayda vardır . Sağolun hocam iyi sosyaller dilerim

Ölü piksel sorunu yaşadınız mı hocam
Hayır

Geri