Mide bulandırıyor küçükde olsasizdekinde çok bariz şekilde belli oluyor büyük gözüküyor bendeki hem çok ufak hemde gri tonlarda yani rahatsız etmicek seviyede aslında ama takıldım bir kere..
Mide bulandırıyor küçükde olsa
Ne yaptınız hocam ? Ben incehesaba geri verdim asusa gönderdiler monitörü bakalım neler olucak.Mide bulandırıyor küçükde olsa
Hocam ölü piksel var diyemi yolladıj yoksa incehesaba?Ne yaptınız hocam ? Ben incehesaba geri verdim asusa gönderdiler monitörü bakalım neler olucak.
Ben kendim götürdüm yakınım zaten yerlerine. Ölü piksel var bunda diyince servise göndermemiz lazım dedi bıraktım bende..Hocam ölü piksel var diyemi yolladıj yoksa incehesaba?
Ben beğenmedim diye yolladım 2k moniyör alıcam diye yazdım pazartesi yolladım salı ellerine geçti henüz bi gelişme yok
Keşke iade etmek istyrm beğenmedim deseydin.Ben kendim götürdüm yakınım zaten yerlerine. Ölü piksel var bunda diyince servise göndermemiz lazım dedi bıraktım bende..
Keşke iade etmek istyrm beğenmedim deseydin.
Baya uğraştım. Önce bozuk diye yolladığımı sanmışlar bozuk değil diye geri yolladılar. Sonra durumu tekrar detaylıca anlattım beğenmedim 2k bir monitör alıcam dedim. 1 ay sürdü süreç ama iade edildi ücretimHocam sizin durumunuz ne oldu? Ben de aynı dertten müzdaribim de. Önce ölü piksel yazarak iade talebi oluşturdum ama onu iptal edip beğenmedim diyerek talep oluşturdum.
Sizin süreç nasıl ilerledi?
Baya uğraştım. Önce bozuk diye yolladığımı sanmışlar bozuk değil diye geri yolladılar. Sonra durumu tekrar detaylıca anlattım beğenmedim 2k bir monitör alıcam dedim. 1 ay sürdü süreç ama iade edildi ücretim
valla ben yolladım 1950ye almıştım daha sonrasında hepsiburada da 1894e bulunca ordan aldım ve gönderdim. ucuza aldıysan ve rahatsız etmıyorsa bence kullanBen de Asus VG27VQ monitör aldım 2 adet ölü piksel çıktı ama düz ekranda gözükmüyorlar, yeşil ekranda 1 mavi ekranda 1 adet mevcut. Çok uyguna aldığım için gönderesim yok ancak süreci yaşayan biri olarak siz ne önerirsiniz?
Ben de bugün iade için ürünü gönderdim. Yalnız bana "Asus servisine göndereceğiz, oradan tekrar satılabilirliğini kontrol edecekler, onay verirlerse iadesini alacağız" dediler. Size de aynı şeyi söylediler mi?valla ben yolladım 1950ye almıştım daha sonrasında hepsiburada da 1894e bulunca ordan aldım ve gönderdim. ucuza aldıysan ve rahatsız etmıyorsa bence kullan
Evet . Zarar gelmiş mi kullanılıp yıpranmış mı sıkıntı varmı diye. Normal süreçBen de bugün iade için ürünü gönderdim. Yalnız bana "Asus servisine göndereceğiz, oradan tekrar satılabilirliğini kontrol edecekler, onay verirlerse iadesini alacağız" dediler. Size de aynı şeyi söylediler mi?
Belki fazla soru sormuş olabilirim ama , siz monitörü başka yerden indirimle yakalayabildiniz galiba. Ben de monitörü çok sevmeme rağmen istemeyerek iade ettim. İnternetten baktığımda da fiyatlar hep 3000 seviyelerinde. Diğer sitelerde indirim oluyor mu bu monitörde, başka yerden bulunur mu yani?Evet . Zarar gelmiş mi kullanılıp yıpranmış mı sıkıntı varmı diye. Normal süreç