Neler Yeni

Asus VivoBook. SSD hacmi bana yetmiyor ek HDD veya SSD taka bilirmiyim ?

beetcoin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyn Məmmədov
Beyler merhaba. Asus VivoBook X513EAN-K513EA model kodlu bilgisayarım var. İçerisinde dahili olarak (M2 mi yoksa normal SSD mi bilmiyorum) 256GB SSD var ve bu bana birkaç ay kullandıktan sonra yetersiz gelmeye başladı. Yani bilgisayarın depolama alanını nasıl bir yolla arttırabilirim ? şu an elimdeki laptopa nasıl bir takviye yapabileceğimi bilmiyorum. USB bağlantısı ile HDD veya SSD takmak istemiyorum çünkü laptopu sabit olarak evde kullanmıyorum.

beetcoin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyn Məmmədov
Hayır iki adet var. yukarıda fotoğrafını attım bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya bizim konumuz m2 slotunun olup olmaması değil aaa biz satadan konuşalım işte ne birbirimizi uğraştırıyoruz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya bizim konumuz m2 slotunun olup olmaması değil aaa biz satadan konuşalım işte ne birbirimizi uğraştırıyoruz :D
yok konumuz depolamayı herhangi yolla arttırmak yani m2 de olabilir sata ssd de. Sata ssd almak daha uygun gibime geldi ki boş yuva da varmış dediğinize göre. ama yinede bi açıp bakmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
yok konumuz depolamayı herhangi yolla arttırmak yani m2 de olabilir sata ssd de. Sata ssd almak daha uygun gibime geldi ki boş yuva da varmış dediğinize göre. ama yinede bi açıp bakmak lazım
Sata ssd ile arttırman en ucuzu ve en mantıklısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,614
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom