Neler Yeni

Yardım Asus Vk192S-W Vga Girişli Monitörü Hdmi Girişli Ekran Kartına Nasıl Bağlarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan
Sistemim
Ryzen 5 5600
Rx6500xt
Asus prime b550m-k
Corsair vengeance lpx 2x8 3600mhz ram
Kingston m2 ssd 500 gb

Dostlar yardım edebilirmisiniz ne yapmam gerek idarelik kullanmak istiyorum bi yardım ederseniz sevinirim nerden başlamalıyım monitörü kullanmak için

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
dönüştürücü kullanabilirsin. kalıcı düşünüyorsan çok ucuzlarından almanı önermem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dönüştürücü kullanabilirsin. kalıcı düşünüyorsan çok ucuzlarından almanı önermem
Vga hdmi dönüştürücümü almam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıldır

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
Vga hdmi dönüştürücümü almam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıldır
evet bundan. valla puanı yüksek ama bazen 1 hafta kullanınca bozuluyor bazen 10 yıl kullan bir şey olmuyor şans. çin malı işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan
evet bundan. valla puanı yüksek ama bazen 1 hafta kullanınca bozuluyor bazen 10 yıl kullan bir şey olmuyor şans. çin malı işte
Hocam peki bunu aldım kullandım desek her şey tamam oldu desek ben şimdi performans kaybı yaşarmıyım monitör 75 hz 1440x900p sadece valorant tarzı oyunlarda kullanıcam

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
şimdi şöyle bir durum var performans kaybı yaşamazsın performansa etkisi yok ancak basit bir örnek veriyorum vga soketinde 15 pin var yanlış hatırlamıyorsam. bu 15 pin senin aldığın dönüştürücüdeki 15 girişede sorunsuz oturursa görüntüde sıkıntı vs hiçbirşey olmaz. Ama görüntüde cızırtı gibi sağa sola kaymalar renklerde oynamalar olursa o dönüştürücüyü iade et soket oturmuyordur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan
şimdi şöyle bir durum var performans kaybı yaşamazsın performansa etkisi yok ancak basit bir örnek veriyorum vga soketinde 15 pin var yanlış hatırlamıyorsam. bu 15 pin senin aldığın dönüştürücüdeki 15 girişede sorunsuz oturursa görüntüde sıkıntı vs hiçbirşey olmaz. Ama görüntüde cızırtı gibi sağa sola kaymalar renklerde oynamalar olursa o dönüştürücüyü iade et soket oturmuyordur.
Tamamdır hocam teşekkür ederim bazıları performans kaybı yaşarsın filan diyoduda tekrardan teşekkür ederim

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
Tamamdır hocam teşekkür ederim bazıları performans kaybı yaşarsın filan diyoduda tekrardan teşekkür ederim
dvi soketi varsa eğer dvi kullan bu arada çok daha sağlıklı vgadan

Top Bottom