Dolar 80+ Silver Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 2,185 8 Ağustos 2021 #1 Eğer çıkıyorsa 1000 TL ye ölü pixel siz önerir misiniz
Quill 80+ Silver Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 2,213 Dahası Reaksiyon skoru 981 İsim Hakan Can Yıldırım 8 Ağustos 2021 #2 Marka model e göre söylemek yanlış olur her monitörde çıkabilir. Tamamen şansa bağlıdır. Kontrolleri yapıp ölü pixel varsa iade edebilirsiniz.
Marka model e göre söylemek yanlış olur her monitörde çıkabilir. Tamamen şansa bağlıdır. Kontrolleri yapıp ölü pixel varsa iade edebilirsiniz.
Dolar 80+ Silver Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 2,185 8 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hkncn001 yazmış: Marka model e göre söylemek yanlış olur her monitörde çıkabilir. Tamamen şansa bağlıdır. Kontrolleri yapıp ölü pixel varsa iade edebilirsiniz. Devamı için tıklayın... Şu ana kadar 3 monitör kullandım hiç ölü pixel görmedim alıyorum o zaman
Hkncn001 yazmış: Marka model e göre söylemek yanlış olur her monitörde çıkabilir. Tamamen şansa bağlıdır. Kontrolleri yapıp ölü pixel varsa iade edebilirsiniz. Devamı için tıklayın... Şu ana kadar 3 monitör kullandım hiç ölü pixel görmedim alıyorum o zaman