Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Kırparak attım 4mb tan büyük olduğu için izin vermiyordu.Birden fazla gibi görünüyor, hatta ölü piksel olmayabilir bir silmeyi dene. Düzelmezse iadeye ver.
Şansımı deneyicemDirek iade almaz önce Asusa gönderip rapor alman gerekiyor ardından iade veya değişim talep edebilirsin. Asus ise en az 5 ölü piksel olmalı diyor yani şu an da Asus buna değişim veya iade vermez kardeşim.
Google a ölü pixel testi yaz çıkarBenim monitöre hiç bakmadım benimkin de varmı acaba garanti bitmedne bakmak lazım
Nasıl bakılıyor?
Şansını dene kardeşim sen bilirsin ama kutuyu açmadan sana tekrar gönderirler benceŞansımı deneyicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google a ölü pixel testi yaz çıkar
Abi o dediklerinden 4 tane vardı düzeldi. Bu olmadı.Birden fazla gibi görünüyor, hatta ölü piksel olmayabilir bir silmeyi dene. Düzelmezse iadeye ver.
Hocam zamanla artma olur mu? Şuan evde değilim detaylı baktım sadece 1 tane buldum.Şansını dene kardeşim sen bilirsin ama kutuyu açmadan sana tekrar gönderirler bence
Kardeşim artıyor zamanlaAbi o dediklerinden 4 tane vardı düzeldi. Bu olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam zamanla artma olur mu? Şuan evde değilim detaylı baktım sadece 1 tane buldum.
Akşama yazarım hepsiburada ya iade talebi yada değişim talebi oluştururum.Kardeşim artıyor zamanla