G24F-2 Ölü Pixel Çıktı

Buradaki videoyu aç, ve ekrandan uzaklaş. (Dikkat! Video epilepsi krizine sebep olabilir, epilepsi nöbeti geçirebilirsiniz!!!)

Sıkışan piksel bir ihtimalle bu video sayesinde düzelebilir
bunu da denerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürün bi bende sağlam çıktı sanırım. Bazen siyahlarda ışık sızması oluyor o kadar, bazen de hiç.
O bende de var ama ips glowdur diye kafaya bile takmadım.

hocam herşeyinden memnunmusunz acaba bende yeni sipariş verdimde ghosting vb nasıl ?
hiçbir sorun yok. eğer oyun odaklı veya nette dolaşmak için aldıysanız sorun yaşamazsın, ama film dizi izlemek istiyorum dersen sadece siyah renk biraz açık olduğu için beğenmeyebilirsin.

hiçbir sorun yok. eğer oyun odaklı veya nette dolaşmak için aldıysanız sorun yaşamazsın, ama film dizi izlemek istiyorum dersen sadece siyah renk biraz açık olduğu için beğenmeyebilirsin.
Ondada yapıcak bir şey yok hocam sonuçta 4300tl için giriş seviye monitörler.

normalde ready yazıyor ekran görüntüsü aldığım için bu hata verdi
Ekran görüntüsü 2024-03-07 231356.png

Ondada yapıcak bir şey yok hocam sonuçta 4300tl için giriş seviye monitörler.

normalde ready yazıyor ekran görüntüsü aldığım için bu hata verdiAlıntıyı görüntüle
Ghosting böyle anlaşılmıyor hocam test normalde telefon kamerasıyla soldan sağa ufoyu takip ederek çekilir video şeklinde.
Youtubeden baktım bu arada teşekkürler yine de uğraştığınız için.

Ghosting böyle anlaşılmıyor hocam test normalde telefon kamerasıyla soldan sağa ufoyu takip ederek çekilir video şeklinde.
Youtubeden baktım bu arada teşekkürler yine de uğraştığınız için.
evette telefonlar fps bakımından öyle desteklemiyor tam anlamıyla. Gözle bakıldığında hiçbir sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,253
Üyeler
184,909
Son üye
icerman
Geri