Neler Yeni

Asus XG259CMS mi Allienware AW2523HF mi f/p

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
Asus XG259CMS ile Allienware AW2523HF arasinda kaldim Asus native 300hz Allienware native 360hz
Asus 9500tl allienware11300tl genelde fps arada gta rdr tarzi oyunlar oynarim o yuzden g-sync benim icin onemli fakat nvdia sitesine baktigim baktigimda allienware gsync li gozukmuyor ya da kullanisli degil sanirim bilmiyirum bunun hakkinda da bilgi verir misiniz(Asusda var)
Siz olsaniz ne yaparsiniz extra oneriniz varsa da degerlendiririm.Ne alayim?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,842
İsim
.
Asus XG259CMS ile Allienware AW2523HF arasinda kaldim Asus native 300hz Allienware native 360hz
Asus 9500tl allienware11300tl genelde fps arada gta rdr tarzi oyunlar oynarim o yuzden g-sync benim icin onemli fakat nvdia sitesine baktigim baktigimda allienware gsync li gozukmuyor ya da kullanisli degil sanirim bilmiyirum bunun hakkinda da bilgi verir misiniz(Asusda var)
Siz olsaniz ne yaparsiniz extra oneriniz varsa da degerlendiririm.Ne alayim?
Dell e ghosting delisi diyorlardı kral ben almam şahsen

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yasin Sarıca
Aw 2523hf kullanıyorum pek bi ghosting yok söylenen kadar abartmışlar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan alacak olsam asus tercih ederim genelde fps oyunları oynadığım için elmb veya ulmb benim için önemli

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aw 2523hf kullanıyorum pek bi ghosting yok söylenen kadar abartmışlar bence

Şuan alacak olsam asus tercih ederim genelde fps oyunları oynadığım için elmb veya ulmb benim için önemli
Ne dersiniz. Monitorunuz hakkinda gsynx var mi cunku geforce sitesinde gsync oldugu yazmiyor ona gore alacagim ayroca elmb pek onerilmiyor ekran rengo karardigindan ama tam bjlgim yok elmb hakkinda

@Schiffsjunge

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yasin Sarıca
Ne dersiniz. Monitorunuz hakkinda gsynx var mi cunku geforce sitesinde gsync oldugu yazmiyor ona gore alacagim ayroca elmb pek onerilmiyor ekran rengo karardigindan ama tam bjlgim yok elmb hakkinda

@Schiffsjunge
G sync desteği var freesync premium olan çoğu monitör g sync de destekliyor zaten

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
G sync desteği var freesync premium olan çoğu monitör g sync de destekliyor zaten
Ben displayspec epey vebic cok yere baktim aam tam gorermedim panelinde mi ayarlaniyor direk gsync olarak ve kullanisli mi gsynci denediniz mi

Ben displayspec epey vebic cok yere baktim aam tam gorermedim panelinde mi ayarlaniyor direk gsync olarak ve kullanisli mi gsynci denediniz mi
@Schiffsjunge

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yasin Sarıca

@Schiffsjunge
Direkt açık geliyor sanırsam sen nvidia ayarlardan g sync açıp kapatıyorsun genelde açık oynuyorum ama pek bi fark göremiyorum arada

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
Direkt açık geliyor sanırsam sen nvidia ayarlardan g sync açıp kapatıyorsun genelde açık oynuyorum ama pek bi fark göremiyorum arada
Momitörun panelinden ayarlanan bi gsync ayari yok mu yani?
Hikayeli oyunlarda daha cok hissedersin @Schiffsjunge

Death Mark

80+ Bronze
360 Hz'e gerek var mı? Dell 2524H kullancısı olarak herhangi bir ghosting sorunu yok. Başka platformlarda incelemesini de yayınlamıştım. Sorularınız varsa alabilirim.

Top Bottom