Beyler atack shard r5 ultra aldım daha yeni geldi fakat skatezleri hiç hoşuma gitmedi skatez önerisi yapabilecek varmı pek kullanan görmedim pek sevilmiyor sanırım kullanan varsa öneri yapabilir mi iade etmek zorunda kalacagım yoksa
https://wraithesports.com/products/esptiger-ice-v2-skates-universal-dots bu çözer hocam sorunuBeyler atack shard r5 ultra aldım daha yeni geldi fakat skatezleri hiç hoşuma gitmedi skatez önerisi yapabilecek varmı pek kullanan görmedim pek sevilmiyor sanırım kullanan varsa öneri yapabilir mi iade etmek zorunda kalacagım yoksa
hocam bu yuvarlak yuvarlak olması bunun özelligimi ve iyi diyorsanız sipariş edecegim şimdiden teşekkürler
Hocam iyi kaydırıyor mouse u. Sadece fazla koymayın. Skates değiştirme videosu izleyin ona göre yerleştirin.hocam bu yuvarlak yuvarlak olması bunun özelligimi ve iyi diyorsanız sipariş edecegim şimdiden teşekkürler
dot skatez olarak geçiyor her mouse ile uyumlu oldukları için nokta şeklindehocam bu yuvarlak yuvarlak olması bunun özelligimi ve iyi diyorsanız sipariş edecegim şimdiden teşekkürler