Neler Yeni

Ateistlerin Müslümanlığa saygı duymayıp Müslümanlardan saygı beklemesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Arkadaşlar birisi konu açmış ezandan rahatsız oluyorum diye buyurun linki:https://forum.donanimarsivi.com/konu/ezandan-rahatsiz-olmak.373275/page-6 İslam dininin kuralları 85m kişi uygularken 2 dağ bayır insanı kalkmasını isteyip kendi rahatını düşünüyorlar, ayrıca konuya girerken ateistlerin mesajını okurken kafanızı folyo ile kaplayın ki kulağınızdan kırmızı sıvı akmasın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

en baştan okumayı unutmayın konuyu sağlığınızın kaybı söz konusu ama

majorw0w

80+ Silver
Arkadaşlar birisi konu açmış ezandan rahatsız oluyorum diye buyurun linki:https://forum.donanimarsivi.com/konu/ezandan-rahatsiz-olmak.373275/page-6 İslam dininin kuralları 85m kişi uygularken 2 dağ bayır insanı kalkmasını isteyip kendi rahatını düşünüyorlar, ayrıca konuya girerken ateistlerin mesajını okurken kafanızı folyo ile kaplayın ki kulağınızdan kırmızı sıvı akmasın :)
Çok absürt mesajlar vardı ya okurken utandım. İnanmayabilirsin de saygı duymayı bilmelisin Allah hidayet versin.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok absürt mesajlar vardı ya okurken utandım. İnanmayabilirsin de saygı duymayı bilmelisin Allah hidayet versin.
hocam ateistlerin mesajını okurken kulağımdan kırmızı şeyler aktı, cidden 85 milyon insana huzur veren sese Arap çığlığı demek nedir ya tövbe haşa

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
knk dediğinden bişey anlamadım rica etsm bana biraz daha açık anlatırmısın benden kaynaklı sorun anlamadım da

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk dediğinden bişey anlamadım rica etsm bana biraz daha açık anlatırmısın benden kaynaklı sorun anlamadım da
kanka linkini bıraktığım konuda en baştan ateistlerin mesajlarını oku anlarsın

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
kanka linkini bıraktığım konuda en baştan ateistlerin mesajlarını oku anlarsın
okudum knk saygılı olması gerekirdi o arkadaşın biz 1 kişinin şeyine göre ezanları susturacak değiliz senin yukarda dediğin çok doğru
biz onları kiliselerine bişey diyormuyuz ben demiyorum herkesin kendi dini çıkıpta saçma sapan cümleler kurması beyin yaşının kaç olduğunu gösteriyor

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Allah yoksa ateistler kime inanmıyor

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Mesaj otomatik birleştirildi:

en baştan okumayı unutmayın konuyu sağlığınızın kaybı söz konusu ama
Sizinle aynı inanışa sahip olmayan insanlara "2 dağ bayır insanı" diyerek aynı saygısızlığı siz de yapıyorsunuz ve yeni bir tartışmaya davet çıkarıyorsunuz.

O konu içerisinde dini inanışlara saygısızlık yapanlara gerekli ceza verilmiş zaten, tekrar böyle bir konu açmanızın maksadını anlayamadım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom