Neler Yeni

Ateistlerin Müslümanlığa saygı duymayıp Müslümanlardan saygı beklemesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Senin bu yaptığın saygı mı? Sen de onların hatasına düşüyorsun sen çok mu iyi müslümansın
ben onlardan saygı beklemiyorum kimse dinime saygısızlık yapamaz benim dinime saygısızlık yapan bana da saygısızlık yapmış olur ona da saygı göstermem kusura bakmayın

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Allah aşkına 85m insan nerde uyuyormuş göstersene. Tüm ülkede 5m insan ciddi ciddi İslam'ı yaşıyorsa şapka çıkarayım. Sözlerinle sen basbaya saygısızlık yapıyorsun. "Dağ bayır insanı" diyerek aşağılamaya çalışıyorsun, "kafanızı folyo ile kaplayın" falan diyorsun... Saygısızlık yaparak kimseden saygı bekleyemezsin, ayrıca folyo da seni hiçbir şeyden kurtarmaz. Cheap ass sci-fi fiminde uzaylının beyin yıkamasından korumuyorsun kendini 🤦‍♂️

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
okuduğunu anlamada neden gerideyiz belli oluyor, farkındaysanız 85m kişiye karşı 2 kişi ezanın kalkmasını isteyip ezana hakaret ediyor onlara dağ bayır insanı dedim biraz okuduğunuzu anlasanız
Siz önce düşündüğünüzü ifade etmeyi becerebilseniz ben okuduğumu anlamada geri değil ileri olduğumu size anlatabilirim.

İslam dininin kuralları 85m kişi uygularken 2 dağ bayır insanı kalkmasını isteyip kendi rahatını düşünüyorlar
Yazdığınız cümle bu.
Elinizde İslam dininin kurallarına 85 milyon kişinin uyduğuna dair bir sayısal veri var mı?
Türkiye sınırları içerisinde yaşayan ateist ya da deist 2 kişi sadece o konuda saygısızlık yapanlar mı?
Farz edelim ki o 2 kişiyi kast ettiniz, bu cümleniz hangi saygı anlayışına sığıyor?
Saygısızlığa saygısızlıkla karşılık vermenin İslamiyet'te yeri var mı?

ateistlerin mesajını okurken kafanızı folyo ile kaplayın ki kulağınızdan kırmızı sıvı akmasın

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Adam ezandan rahatsız olmuyor 3 caminin arasında kaldığı için sesi fazla geliyor ve bu ses rahatsız ediyor aynı seu bende var 20m otemde cami var sesi fazla geliyor ama Allahtan uykum ağır duymuyorum fazla.

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
yani ben bu konuya denk gelmedim gelmiş olsaydım cevap cok güzel bir şekilde alırdı ama cahil insanlarla tartışmak mantıklı gelmiyor cahil ondan girer bundan cıkar boş boş konuşur tartışmamak lazım zaten diger dünyada görecek anyayı konyayı :D dfsfsd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam ezandan rahatsız olmuyor 3 caminin arasında kaldığı için sesi fazla geliyor ve bu ses rahatsız ediyor aynı seu bende var 20m otemde cami var sesi fazla geliyor ama Allahtan uykum ağır duymuyorum fazla.
la benim evim caminin caprazında yani ezan okuntugunda cok net bir şekilde duyuyorum hiçte rahatsız olmuyorum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yasalarla belirlenmiş desibel sınırını aşan camilerin uyarılması ve bu hususta düzenleme yapılması gerekiyor.

Burada "ben rahatsız olmuyorum" diyenler yarın bebekleri olduğunda ya da Allah korusun yatalak durumda bir hastaları olduğunda görürler rahatsızlığın ne olduğunu.

O konuda yazılan "Arap çığlığı" gibi söylemler haddini aşan söylemlerdir, kesinlikle katılmıyorum. Zaten yönetim de gerekli cezayı vermiş. Bu tartışmayı daha fazla körüklemenin gereği yok.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
konu rahatsız olması değil ezana Arap çığlığı diyip ezan okurken müzik açması

majorw0w

80+ Silver
Şöyle deseler sıkıntı yok ; Belirtilen desibel şiddetinin üstünde veriyorlar dese sıkıntı yok gereken mercilerce ulaşıp sonuç alabilir. Yapılan yorumlarda dini bir inanca saygısızlık var ve gerçekten rahatsız edici.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom