Merhaba arkadaşlar, elimde HD 4670 1 GB DDR 2 128 bit ekran kartı vardı. bu ekran kartına Catalyst Control Center yardımı ile otomatik O.C yaptım. değerleri sizinlede paylaşmak istedim, sizce değerlerim nasıl?
bende 5450 vardı fanı olmadığı için oc yapamadan sattım eski sistemle birlikteMerhaba arkadaşlar, elimde HD 4670 1 GB DDR 2 128 bit ekran kartı vardı. bu ekran kartına Catalyst Control Center yardımı ile otomatik O.C yaptım. değerleri sizinlede paylaşmak istedim, sizce değerlerim nasıl?
Alıntıyı görüntüle
yalnız hocam bellekleri O.C edemiyorum ettiğimde yan monitörüm sürekli siyah çerçeve gibi bir şey oluşup 1 saniye olduktan sonra geçiyor onu çözemedim.arttırabilirsin dostum kart iyi ısınma problemı olucagını zannetmıyorum
hm garip ciddenyalnız hocam bellekleri O.C edemiyorum ettiğimde yan monitörüm sürekli siyah çerçeve gibi bir şey oluşup 1 saniye olduktan sonra geçiyor onu çözemedim.
Sürücüleri sildim windows 10'un kendi sürücülerini kurdum ve düzeldi buradan söylemiş olayim hd 4600 serisi ekran kartı alacaksanız dikkat ederek alın sürücülerde sıkıntı çıkarabiliyor.hm
hm garip cidden
MSI Afterburner üzerinden de yapabilirsiniz OC işlemini.yalnız hocam bellekleri O.C edemiyorum ettiğimde yan monitörüm sürekli siyah çerçeve gibi bir şey oluşup 1 saniye olduktan sonra geçiyor onu çözemedim.