wraith blade y ya da x önerebilirim mouse pad olarak blazing sky f1 yerine x1 alabilirsiniz daha iyi olacaktır 4khz kullanamazsınız işlemcinizi zorlar 180hz alamazsınız belki 2khz de çalışabilirMerhaba, ATK Blazing Sky F1 Ultimate almak istiyorum. bu mouseyi 4khz de çalıştırabilir miyim? Ryzen 5 3600 işlemciye ve 180hz monitöre sahibim. ve mousepad önerebilir misiniz?
peki x1 modellerinden hangisini almamı önerirsiniz?wraith blade y ya da x önerebilirim mouse pad olarak blazing sky f1 yerine x1 alabilirsiniz daha iyi olacaktır 4khz kullanamazsınız işlemcinizi zorlar 180hz alamazsınız belki 2khz de çalışabilir
x1 ın sensoru daha ıyır1 pro veya pro max al. İşlemci yükseltmeyide düşünebilirsin.
işlemciyi 5600e yükseltmeyi düşünüyorumr1 pro veya pro max al. İşlemci yükseltmeyide düşünebilirsin.
Daha pahalıda. Ama 8khz dongle ile geliyorsa o zaman alınır.x1 ın sensoru daha ıyı
r1 pro 2500 x1 2900 gıbı bırsey ılk 1 kdan bırı ıse gelırDaha
Daha pahalıda. Ama 8khz dongle ile geliyorsa o zaman alınır.
X1 almanı öneririm 2k hz de sorun yaşamazsın Darmorshark M3s 2k hz kullanıyorum gayet memnunum 2khz sonrasını çok kolay kolay hissedeceğini düşünmüyorum zaten 2k hz=180hz monitör 180hz üstü veya 2k 240hz gibi monitörün varsa 4k hz beya 8khz düşünebilirsin altı varsa dediğim gibi 2khz gayet tatmin ederMerhaba, ATK Blazing Sky F1 Ultimate almak istiyorum. bu mouseyi 4khz de çalıştırabilir miyim? Ryzen 5 3600 işlemciye ve 180hz monitöre sahibim. ve mousepad önerebilir misiniz?
İlk 1k bitince sitede söylüyor lar zaten Dongle hediyemiz bitti diye en son baktığımda daha bitmemiş di alınabilir gayet güzel mouse.Daha
Daha pahalıda. Ama 8khz dongle ile geliyorsa o zaman alınır.
Bende Darmoshark M3s Pro almak istiyordum. Beyazı bitmiş. Sonradan baktım R1 pro 2200 onu alayım dedim. Şimdi 8k dongle hediyeli olduğunu görünce x1 pro alıcam bende galiba.X1 almanı öneririm 2k hz de sorun yaşamazsın Darmorshark M3s 2k hz kullanıyorum gayet memnunum 2khz sonrasını çok kolay kolay hissedeceğini düşünmüyorum zaten 2k hz=180hz monitör 180hz üstü veya 2k 240hz gibi monitörün varsa 4k hz beya 8khz düşünebilirsin altı varsa dediğim gibi 2khz gayet tatmin eder
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk 1k bitince sitede söylüyor lar zaten Dongle hediyemiz bitti diye en son baktığımda daha bitmemiş di alınabilir gayet güzel mouse.