Neler Yeni

Yardım ATK RS7 eSports klavye alınır mı ?

medusa1

80+
8000 hertz + rapid trigger klavye arıyordum. Bunu buldum. Nasıl sizce alınır mı ?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınırda kablolu be
Hocam rapid trigger teknolojisini kablosuz klavyelerde kullanamıyorlar çok fazla şarj yiyormuş. Yoksa ben de kablosuz kafasındayım. Farem ve kulaklığım kablosuz aslında mantıken klavyeyi de kablosuz almam gerekiyor fakat bu sefer de rapid trigger'dan mahrum kalacam. Yapacak bir şey yok mecbur kablolu alacaz

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam rapid trigger teknolojisini kablosuz klavyelerde kullanamıyorlar çok fazla şarj yiyormuş. Yoksa ben de kablosuz kafasındayım. Farem ve kulaklığım kablosuz aslında mantıken klavyeyi de kablosuz almam gerekiyor fakat bu sefer de rapid trigger'dan mahrum kalacam. Yapacak bir şey yok mecbur kablolu alacaz
alınırda kablolu be
klavye de kablo önemli değil bence. Kulaklık en önemli şey kablosuz olması açısından. sonra da mouse gelir bence

frqn

80+
Bütçe çoksa almışken en iyisinden alayım kafasındaysan al, daha f/p modeller vardır ama bu klavye en iyilerinden, verdiği hissiyatta güzel. Tepki süresi en iyi olan modellerden

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe çoksa almışken en iyisinden alayım kafasındaysan al, daha f/p modeller vardır ama bu klavye en iyilerinden, verdiği hissiyatta güzel. Tepki süresi en iyi olan modellerden
Bir videoda gördüğüme göre , wooting'ten bile daha hızlı tepki veriyor hocam adamlar karşılaştırmış. Şoktayım yani direkt alacam

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,593
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Araba sandım noluyo dedim

R9XTX

80+ Bronze
alınırda kablolu be
bu kafalarla devam edin

Top Bottom