Neler Yeni

Atombilişim Hakkında

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Arkadaşlar geçen Kasım ayında hazır bir sistem aldım. Ne güzel şimdi para falan biriktirip sistemi yükseltirim diye düşünüyordum. Bir baktım kasanın arkasında ki sticker'da bu ..... zarar görürse cihaz garanti dışı kalır diyor. Kasayı temizlemek için bile açmak istesem garanti dışı kalacak cihazım. Bu ne kadar zırva bir durum böyle. Kendi sitelerinde bileşenleri de deli dehşet şekilde yüksek fiyatlara satıyorlar. Onlara ulaşıp cihazı upgrade etme şansımda yok yani. Sinirden kafayı yiyeceğim resmen. İlk elin günahı olmaz diye aldığım sistemin bu şekilde elimde patlaması çok üzücü. Mecbur iki sene bekleyip upgrade yapacağım sanırım. Başka bir önerisi olan var mıdır acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu yanlış seçmişim şimdiden onun için özür dilerim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
O sticker gözüküyor mu?

Ürünlerin kutuları geldi mi?

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Arkadaşlar geçen Kasım ayında hazır bir sistem aldım. Ne güzel şimdi para falan biriktirip sistemi yükseltirim diye düşünüyordum. Bir baktım kasanın arkasında ki sticker'da bu ..... zarar görürse cihaz garanti dışı kalır diyor. Kasayı temizlemek için bile açmak istesem garanti dışı kalacak cihazım. Bu ne kadar zırva bir durum böyle. Kendi sitelerinde bileşenleri de deli dehşet şekilde yüksek fiyatlara satıyorlar. Onlara ulaşıp cihazı upgrade etme şansımda yok yani. Sinirden kafayı yiyeceğim resmen. İlk elin günahı olmaz diye aldığım sistemin bu şekilde elimde patlaması çok üzücü. Mecbur iki sene bekleyip upgrade yapacağım sanırım. Başka bir önerisi olan var mıdır acaba?

Konuyu yanlış seçmişim şimdiden onun için özür dilerim.
Herkes sana aç temizle bir şey olmaz diyordu. İyi ki dediğime kulak asmışsın. Atom Bilişim gibi saçma bir firmadan bu beklenirdi anca.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Evet gözüküyor. Kasanın tam sağ altında yan cam ile arka yüzeyin birleştiği kısıma yapıştırılmış.
Şöyle bir şey yapabilirsiniz.
Sticker ın orasını saç kurutma makinesi ile iyice ısıtın yapışkanı baya yumşasın sonra kapağı sticker ın olmadığı yerden açarak çıkartın. Çok nazik olun.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Herkes sana aç temizle bir şey olmaz diyordu. İyi ki dediğime kulak asmışsın. Atom Bilişim gibi saçma bir firmadan bu beklenirdi anca.
Sen olmasan gümbürtüye gidiyordum gerçekten :/

Şöyle bir şey yapabilirsiniz.
Sticker ın orasını saç kurutma makinesi ile iyice ısıtın yapışkanı baya yumşasın sonra kapağı sticker ın olmadığı yerden açarak çıkartın. Çok nazik olun.
Kanka herifler iç bileşenlere bile aynısını yapmış. Yemez yani...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,657
Üyeler
167,538
Son üye
Suat Çetin
Top Bottom