Mithril
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,581
kb hocam tel bozuldu cevap veremedim.Bu senin istediğin hologram lı degilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hologramlı olan istediğim
kb hocam tel bozuldu cevap veremedim.Bu senin istediğin hologram lı degilmi
amazonda var eger attack sharkın kendı sıtesınden kupon denk getırırsen alınır ama butcen ne kadarkb hocam tel bozuldu cevap veremedim.
evet hologramlı olan istediğim
amazonda var ama saçma sapan bi bug yüzüden 720tlnin üzerindeki yurt dışı ürünleri satın alamamıza izin vermiyor sistem bu yüzden amazondan hiçbir şekilde alınmıyor şuanda. Attack sharkın kendi sitesind iade işi sıkınıt hocam. ürünü iade etmek falan istersem elimde patlar sonraamazonda var eger attack sharkın kendı sıtesınden kupon denk getırırsen alınır ama butcen ne kadar
oncekı sayfalarda bı hocaam cozmustu bekle bulup atayımamazonda var ama saçma sapan bi bug yüzüden 720tlnin üzerindeki yurt dışı ürünleri satın alamamıza izin vermiyor sistem bu yüzden amazondan hiçbir şekilde alınmıyor şuanda. Attack sharkın kendi sitesind iade işi sıkınıt hocam. ürünü iade etmek falan istersem elimde patlar sonra
kendisi ile konuştum hocam şuan o taktikte çalışmıyor maalesefoncekı sayfalarda bı hocaam cozmustu bekle bulup atayım
Eyvallah dostum, cansın. Sayende dün bende alabildim. Sana ve konuyu açan arkadaşa teşekkürler.Fiyattan dolayı gümrüğe takıldığı için Satıcıdan belli bir süreliğine fiyatı düşürmesini istemiştim ürünü satın alabilmek için. Daşdaş lı satıcıymış harbi yaptı dediğimi sonra birdaha fiyatı yükseltti.
Hocam kasa ve fanların marka modeli nedir çok güzel olmuşekran kartını sattık klave ve ekran kartım eksik tek
Alıntıyı görüntüle
Upsiren 14 morpheus kasaHocam kasa ve fanların marka modeli nedir çok güzel olmuş
knk mousepadler ilgimi çekmiyor%60speed-%40 control gibi. Speede yakın baya.
Haa o zamanında temuda vardı ya bana forumdan @umutatwss'ın hediyesi hediyesiknk mousepadler ilgimi çekmiyorgözüm apex dde kaldı onu sormuştum
![]()