Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ATTACK SHARK X3 49g Kablosuz Oyuncu Faresi (BEYAZ) Vergiler Dahil 915 ₺

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,841
Link 🔥

Yeniden indirimde. PRIME ile erken erişim

Siyah rengi 965 ₺

Beyaz, Mor & Kırmızı Grip Tape'li olan modeller de 1067 ₺

İncelemesi: https://forum.donanimarsivi.com/konu/attack-shark-x3-vgn-gamepower-x3-kablosuz-mouse.824897/

1699255051009.png

Son düzenleme:
Kullananlar varsa CS, Valorant ve COD için hissiyatlarını söyleyebilirler mi? Steelseries benzeri markalarla karşılaştırınca nasıl bir seviyede?

Link 🔥

Yeniden indirimde. PRIME ile erken erişim

Siyah rengi 965 ₺

Beyaz, Mor & Kırmızı Grip Tape'li olan modeller de 1067 ₺

İncelemesi: https://forum.donanimarsivi.com/konu/attack-shark-x3-vgn-gamepower-x3-kablosuz-mouse.824897/

Alıntıyı görüntüle
normal fiyatını bulamadım bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal fiyatını bulamadım bilen var mı?
950yazıyormuş görmemişim pardon

Şu satılıyorken hiç gerek yok

Şu satılıyorken hiç gerek yok
Ayrıca 1299 ₺ ye Darmoshark M3 4K da var yine bu sitede.
Ama X3 de güzel mouse ben kullanıyorum heralde ~1 ay oldu, farkedebildiğim bir problemi olmoadığı gibi çok da memnunum. Click Latency var falan diyorlar ama ben hissetmedim.

Ayrıca 1299 ₺ ye Darmoshark M3 4K da var yine bu sitede.
Ama X3 de güzel mouse ben kullanıyorum heralde ~1 ay oldu, farkedebildiğim bir problemi olmoadığı gibi çok da memnunum. Click Latency var falan diyorlar ama ben hissetmedim.
LMb rmb basımı yumuşak mı sett mi?

Kalite olarak beğendim başta küçük geldi fakat sonra alıştım, iade etmekten vazgeçtim. Caps lock takılma sorunu vardı firmware ile düzeldi, yazılımında 4ms ayarlanabiliyor. Click latency test yaptığımda deathadderdan çok farklı hissetmedim FPS oyunlarında henüz deneyimlemedim sağlam bir bilgisayara takınca test edicem. Sallayınca içinden ses gelmiyor bende ve tuşlari aynı hizada hiçbir sorun göremedim yani.

çift tıklama sorunu ne alemde bu mouselarda?

Selamlar, aynı ürünü aldım bende ama yazılımı üzerinde pil hep 90 olarak gözüküyor bunun bir çözümü var mı?
Selam, bende böyle bir problem olmamıştı. Firmware update yaptınız mı?
Capslock basılıyken farenin hareket etmeme gibi yazılımsal bir sorunu vardı bende onu gidermişti bu güncelleme. Belki sizin de sorununuzu çözer.

Geri