arada 1k fark var değer mi diyosuna5 tabii ki riskli attack shark mouseları
arada 1k fark var değer mi diyosuna5 tabii ki riskli attack shark mouseları
ucuz mal demek risk almak demek attack shark mouselar uzun ömürlü değil kesin değer aradaki farka ve mouse takılması ile çok ünlü attacklararada 1k fark var değer mi diyosun
Bende de mouseta çalışmıyor. Klavyede çalıştı.Kupon farede çalışıyor, rastgele monitör attım calışıyor, klavyede çalışmıyor .d
başka ne önerirsin mesela mchose yerineucuz mal demek risk almak demek attack shark mouselar uzun ömürlü değil kesin değer aradaki farka ve mouse takılması ile çok ünlü attacklar
bütce neydibaşka ne önerirsin mesela mchose yerine
O hesap sorunlu benim sanırım. Başka hesap denedim yine çalıştı bide orda hediye indirim varmışKupon farede çalışıyor, rastgele monitör attım calışıyor, klavyede çalışmıyor .d
2k hocambütce neydi
A9 Pro öneririm2k hocam
ATK X1 SE veya ATK A9en fazla 1.5k civarı bütçem var, ne önerirsiniz acaba?
1.5k gibi bir bütçeye ne önerirsiniz hocam?A9 Pro öneririm
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Önemli Not: A9 ve A9 Plus modellerinde bulunan tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamiyle çözülmüş...wraithesports.com
.A9 Pro öneririm
![]()
Önemli Not: A9 ve A9 Plus modellerinde bulunan tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamiyle çözülmüş...wraithesports.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ATK X1 SE veya ATK A9
.1.5k gibi bir bütçeye ne önerirsiniz hocam?
hocam bu 2150 tl ama, daha uygun bir öneriniz var mı?
ATK mouselar double click ile ünlü diyip yine ATK onermişsinA9 Pro öneririm
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ATK X1 SE veya ATK A9