Neler Yeni

Audi a3 sedan 2023 model mi 2018 bmw 3.20d mi ?

crabman

80+
Mesela ne örnek var hocam benim için az yakması gerekiyor ve iyi gitmesi gerekiyor birde yakışıklı olması gerekiyor

ah hocam az yakmak demeseydiniz çok güzel önerilerim olcaktı.. Onlardan biriside bu idi

veya şöyle bir golf.

Az yakmasından kastınız ne hocam? detay verebilir misiniz?

eneskaya6

80+ Silver
Mesela ne örnek var hocam benim için az yakması gerekiyor ve iyi gitmesi gerekiyor birde yakışıklı olması gerekiyor
o bütceye cıkmısken sana tavsiyem F30/A4/c200-180 altına araba bakma bunların dışında ne alırsan al bişeyi eksik yetersiz gelecek değiştirmek isteyeceksin. 520i de bakabilirsin ama daha cok genç işi arıyon biraz ağır kacar.

PNSHER

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle vallahi
Az yaksın istiyorsanız W205 kasa 2018 sonrası makyajlı Mercedes C200d 160HP olanlarına bakın hem az yakar hem de motor şanzımanlarında kronik problemi yoktur. 136HP olan C200d lerin motorları sıkıntılı onlara hiç girmeyin. 2018 öncesi 156HP C180 ler de alınabilir ama şehir içi 10L şehir dışı 6.5-7L yakıyor yine bunlar da sıkıntısızdır.
F30 alacaksanız 320i ED ler masraf çıkarabilir onları pek önermem 320d daha mantıklı.
Bu kadar güçlü araçları kullanmak için bir kaç yıl tecrübe gerekli diye düşünüyorum.

crabman

80+
Bu kadar güçlü araçları kullanmak için bir kaç yıl tecrübe gerekli diye düşünüyorum.
golf ler 230-280 beygir civarı aşırı güçlü değil bence başlangıç için ideal. ama amg 45 uygun olmayabilir evet.

Muhtafa44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed er
Dizel yada hibrit bakıyorum yani 100km de 6-7 yakması benim için ideal yani litre olmuş 45 tl para yetiştiremem

o bütceye cıkmısken sana tavsiyem F30/A4/c200-180 altına araba bakma bunların dışında ne alırsan al bişeyi eksik yetersiz gelecek değiştirmek isteyeceksin. 520i de bakabilirsin ama daha cok genç işi arıyon biraz ağır kacar.
Bizim töre de benzinli araç kullanılmıyor knk 😂 babam çok yakan araçlara karşı bi fobisi var dizel den başka kullanmayız

ben bmw ciyim kasası da eski değil kolay kolay sanayiye de girmezsin pişman olmazsın
Bakalım abi hangisi nasip olacak benim gönlüm 3.20d den yana

crabman

80+
Dizel yada hibrit bakıyorum yani 100km de 6-7 yakması benim için ideal yani litre olmuş 45 tl para yetiştiremem

hocam yeni golflere bu kadar para vermek saçma geliyor fakat tam sizin isteklerinize uygun bir araba. 150 beygir kötü değil. Ha az gelirse soft yazılım atarsınız.

golf ün ikiz kardeşi. Farklı marka olsun isterseniz de bir diğer alternatif.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ti-hatasiz-boyasiz-19cikisli-1207674011/detay

güç yetersiz gelebilir. Yazılım atın hallolur. Diğerlerinin yanında daha premium hissettirir.

jettanın büyük abisi. VW nin 1.5 etsi motoru ile aynı.

hocam yeni golflere bu kadar para vermek saçma geliyor fakat tam sizin isteklerinize uygun bir araba. 150 beygir kötü değil. Ha az gelirse soft yazılım atarsınız.

golf ün ikiz kardeşi. Farklı marka olsun isterseniz de bir diğer alternatif.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ti-hatasiz-boyasiz-19cikisli-1207674011/detay

güç yetersiz gelebilir. Yazılım atın hallolur. Diğerlerinin yanında daha premium hissettirir.

jettanın büyük abisi. VW nin 1.5 etsi motoru ile aynı.
octavia ilanını örnek olsun diye attım km ye dikkat etmedim daha düşüğü bulunur.

Top Bottom