hocam gecikmesi vs varmıdır çok fps oyunu oynamam son zamanlarda eskiden çok valorant oynardım bıraktım şimdi hikayelide pek oynamıyorum bi detroite başladım bide sürekli simulasyon oyunları oynuyorum gecikmesi varmı birde şarjlımı pillimi bilgim yokeşekten inip ata binmek gibi bişey olur diye düşünüyorum alınır.
Yeni hesap aç sepete at bekle biraz indirim kartı gelecek.siparişi veriyorum en ucuz nasıl alırım peki
kablolu da bluetoothtta 2.4ghz de kullanabiliyosun gecikme sıkıntın olmazhocam gecikmesi vs varmıdır çok fps oyunu oynamam son zamanlarda eskiden çok valorant oynardım bıraktım şimdi hikayelide pek oynamıyorum bi detroite başladım bide sürekli simulasyon oyunları oynuyorum gecikmesi varmı birde şarjlımı pillimi bilgim yok
brown switch ise o fiyatlara satamazsın gibi 800-900e satarsın o şekildede sana 700 falan kalırhocam alcamda klavyeyi nasıl hızlı satarım 4 ay önce aldım 3 ay kullandım bana minimum 880₺ kalsa yeterli olacak şekilde
birazdan kastınız nedir? bende alacagımda ne kadar veriyor indirimYeni hesap aç sepete at bekle biraz indirim kartı gelecek.