Talha- 80+ Bronze Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 505 Reaksiyon skoru 172 13 Kasım 2024 #1 klavyeye belli zaman dokunmayınca ışıklar sönüyor. sürekli yanması için ne yapmam lazım. kablo ile pcde kullanıyorum
klavyeye belli zaman dokunmayınca ışıklar sönüyor. sürekli yanması için ne yapmam lazım. kablo ile pcde kullanıyorum
Ashoun 80+ Silver Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 2,207 Reaksiyon skoru 905 13 Kasım 2024 #2 sleep modunu kapat kablolu kullanmak için arkada wired moduna getir Upvote 0 Downvote
necmer0 80+ Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 104 Reaksiyon skoru 25 13 Kasım 2024 #3 Talha- yazmış: klavyeye belli zaman dokunmayınca ışıklar sönüyor. sürekli yanması için ne yapmam lazım. kablo ile pcde kullanıyorum Devamı için tıklayın... driverinde sleep diye bir yer var oradan olma ihtimali var kaanka bak istersen Upvote 0 Downvote
Talha- yazmış: klavyeye belli zaman dokunmayınca ışıklar sönüyor. sürekli yanması için ne yapmam lazım. kablo ile pcde kullanıyorum Devamı için tıklayın... driverinde sleep diye bir yer var oradan olma ihtimali var kaanka bak istersen