Talha- 80+ Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 198 Dahası Reaksiyon skoru 51 Konum İstanbul İsim TALHA GOKDEMİR İlgilendiği Kategoriler Oyun Bilgisayar 13 Kasım 2024 #1 klavyeye belli zaman dokunmayınca ışıklar sönüyor. sürekli yanması için ne yapmam lazım. kablo ile pcde kullanıyorum
klavyeye belli zaman dokunmayınca ışıklar sönüyor. sürekli yanması için ne yapmam lazım. kablo ile pcde kullanıyorum
Ashoun 80+ Bronze Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 1,300 Dahası Reaksiyon skoru 481 İsim Mert ash 13 Kasım 2024 #2 sleep modunu kapat kablolu kullanmak için arkada wired moduna getir Upvote 0 Downvote
necmer0 80+ Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 24 İsim Mert 13 Kasım 2024 #3 Talha- yazmış: klavyeye belli zaman dokunmayınca ışıklar sönüyor. sürekli yanması için ne yapmam lazım. kablo ile pcde kullanıyorum Devamı için tıklayın... driverinde sleep diye bir yer var oradan olma ihtimali var kaanka bak istersen Upvote 0 Downvote
Talha- yazmış: klavyeye belli zaman dokunmayınca ışıklar sönüyor. sürekli yanması için ne yapmam lazım. kablo ile pcde kullanıyorum Devamı için tıklayın... driverinde sleep diye bir yer var oradan olma ihtimali var kaanka bak istersen