Neler Yeni

Yardım AULA F75 KLAVYE IŞIKLARI KESİLİYOR BATARYA IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR !

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Şu klavyenin switch'lerini + keycaplerini satsanız 920TL'den fazla eder xD Hala neyin muhabbetini yapıyor yapanlar acaba

umtb

80+
Konuların altında ağlayan ben değilim be gülüm sende yoksa bak işine sorun varsa olanlar düşünsün iyi niyetli değilsiniz çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu klavyenin switch'lerini + keycaplerini satsanız 920TL'den fazla eder xD Hala neyin muhabbetini yapıyor yapanlar acaba
Zeka eksik olunca böyle oluyor hocam bu klavyeyi kendileri modlayarak yapmaya çalışsalar switchlerin yarısının parasını alamazlar 900 e sadece lube kitleri 400-500 arası

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
HOCAM Bİ SAKİN OLUN TARTIŞMA ORTAMI YARATMAYIN LÜTFEN KLAVYENİN SADECE ŞARJI BİTMİŞ ÖNCEKİ TAKTIĞIMDA TAM DOLDURMADAN ÇEKMİŞTİM ZATEN BU SEBEPLE HIZLI BİTTİ ŞİMDİ TAM DOLDURUP TEKRARDAN YORUMUMU GÜNCELLEYECEĞİM AMA KLAVYEDEN ÇOK MEMNUNUM BİLGİNİZ OLSUN İSTEDİM KÖTÜLEMEYİN BOŞA. Kendi unutkanlığımdan dolayı oldu tam doldurmadığımı hatırladım

umtb

80+
HOCAM Bİ SAKİN OLUN TARTIŞMA ORTAMI YARATMAYIN LÜTFEN KLAVYENİN SADECE ŞARJI BİTMİŞ ÖNCEKİ TAKTIĞIMDA TAM DOLDURMADAN ÇEKMİŞTİM ZATEN BU SEBEPLE HIZLI BİTTİ ŞİMDİ TAM DOLDURUP TEKRARDAN YORUMUMU GÜNCELLEYECEĞİM AMA KLAVYEDEN ÇOK MEMNUNUM BİLGİNİZ OLSUN İSTEDİM KÖTÜLEMEYİN BOŞA.
Üstten gördükleri için sinirleniyorum hocam sanki biz eşşeğiz de çinden 1 hafta bekleyip klavye alıyoruz para olsa gönül ister rogları çekelim kendimiz projesini çıkartıp metal gövdeli modlu klavyeler yapalım.para buna yetiyor iyi kötü gayet f/p bir klavye ama ona bile bok atıyorlar

Hakkını hela et senin konuyu da tırtlattık

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Her konuda altında bos muhabbet çevirenler Tr'den ürün alınca sorunsuz gelme garantisi varmı acaba ?

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
Üstten gördükleri için sinirleniyorum hocam sanki biz eşşeğiz de çinden 1 hafta bekleyip klavye alıyoruz para olsa gönül ister rogları çekelim kendimiz projesini çıkartıp metal gövdeli modlu klavyeler yapalım.para buna yetiyor iyi kötü gayet f/p bir klavye ama ona bile bok atıyorlar

Hakkını hela et senin konuyu da tırtlattık
usta sıkıntı yokta bu klavyenin kötülencek bir tarafı da yok kötüleyen arkadaşa söyledim.Bu paraya ne alıcaktık ki onu anlayamadım tam olarak

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

umtb

80+
HOCAM Bİ SAKİN OLUN TARTIŞMA ORTAMI YARATMAYIN LÜTFEN KLAVYENİN SADECE ŞARJI BİTMİŞ ÖNCEKİ TAKTIĞIMDA TAM DOLDURMADAN ÇEKMİŞTİM ZATEN BU SEBEPLE HIZLI BİTTİ ŞİMDİ TAM DOLDURUP TEKRARDAN YORUMUMU GÜNCELLEYECEĞİM AMA KLAVYEDEN ÇOK MEMNUNUM BİLGİNİZ OLSUN İSTEDİM KÖTÜLEMEYİN BOŞA. Kendi unutkanlığımdan dolayı oldu tam doldurmadığımı hatırladım
Hocam kablolu olarak sorun yaşıyormusunuz ?

umtb

80+
Şarj kontrolü için 2.4 moduna veya bt moduna alıp kabloyu çıkarıp fn+b yaparsanız 1 den 9 a kadar şarj oranı kadar yeşil ışık yanıyor

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
Hocam kablolu olarak sorun yaşıyormusunuz ?
şuanda 2.4g de kabloyu taktım batarya ışığından dolduğunu görebiliyorum doluyor o efekti bilirsiniz :D kabloluyken de 2.4 ten devam değil mi ?

Şarj kontrolü için 2.4 moduna veya bt moduna alıp kabloyu çıkarıp fn+b yaparsanız 1 den 9 a kadar şarj oranı kadar yeşil ışık yanıyor
aaa ben işte onu bilmiyorum bu klavyede yanan renklerden mi anlaşılıyooor :D batarya ışığına bakıyorum boşuna ahahaha

birde bir yorumda görmüştüm arkadaş şey yazmıştı şarjı bitmesin diye ışıklarını kapatıyor güç tasarrufu moduna geçiyor gibisinden bir şey yazmıştı da ne kadar doğru bilemem belki o modu falan uygulamadan kapatırsam şarjı bitene kadar birdaha ışıklarını kesmez

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

umtb

80+
şuanda 2.4g de kabloyu taktım batarya ışığından dolduğunu görebiliyorum doluyor o efekti bilirsiniz :D kabloluyken de 2.4 ten devam değil mi ?

aaa ben işte onu bilmiyorum bu klavyede yanan renklerden mi anlaşılıyooor :D batarya ışığına bakıyorum boşuna ahahaha

birde bir yorumda görmüştüm arkadaş şey yazmıştı şarjı bitmesin diye ışıklarını kapatıyor güç tasarrufu moduna geçiyor gibisinden bir şey yazmıştı da ne kadar doğru bilemem belki o modu falan uygulamadan kapatırsam şarjı bitene kadar birdaha ışıklarını kesmez
bt ve 2.4 modların da kullanmayınca otomatik kesiyor ışıkları pilden tasaruf etmek için

O modu nasıl kapayacağımızı maalesef bende bilmiyorum %99 vardır ama uygulamasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,848
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom