Konuların altında ağlayan ben değilim be gülüm sende yoksa bak işine sorun varsa olanlar düşünsün iyi niyetli değilsiniz çünküSensin yanik
Zeka eksik olunca böyle oluyor hocam bu klavyeyi kendileri modlayarak yapmaya çalışsalar switchlerin yarısının parasını alamazlar 900 e sadece lube kitleri 400-500 arasıŞu klavyenin switch'lerini + keycaplerini satsanız 920TL'den fazla eder xD Hala neyin muhabbetini yapıyor yapanlar acaba
Üstten gördükleri için sinirleniyorum hocam sanki biz eşşeğiz de çinden 1 hafta bekleyip klavye alıyoruz para olsa gönül ister rogları çekelim kendimiz projesini çıkartıp metal gövdeli modlu klavyeler yapalım.para buna yetiyor iyi kötü gayet f/p bir klavye ama ona bile bok atıyorlarHOCAM Bİ SAKİN OLUN TARTIŞMA ORTAMI YARATMAYIN LÜTFEN KLAVYENİN SADECE ŞARJI BİTMİŞ ÖNCEKİ TAKTIĞIMDA TAM DOLDURMADAN ÇEKMİŞTİM ZATEN BU SEBEPLE HIZLI BİTTİ ŞİMDİ TAM DOLDURUP TEKRARDAN YORUMUMU GÜNCELLEYECEĞİM AMA KLAVYEDEN ÇOK MEMNUNUM BİLGİNİZ OLSUN İSTEDİM KÖTÜLEMEYİN BOŞA.
usta sıkıntı yokta bu klavyenin kötülencek bir tarafı da yok kötüleyen arkadaşa söyledim.Bu paraya ne alıcaktık ki onu anlayamadım tam olarakÜstten gördükleri için sinirleniyorum hocam sanki biz eşşeğiz de çinden 1 hafta bekleyip klavye alıyoruz para olsa gönül ister rogları çekelim kendimiz projesini çıkartıp metal gövdeli modlu klavyeler yapalım.para buna yetiyor iyi kötü gayet f/p bir klavye ama ona bile bok atıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hakkını hela et senin konuyu da tırtlattık
Hocam kablolu olarak sorun yaşıyormusunuz ?HOCAM Bİ SAKİN OLUN TARTIŞMA ORTAMI YARATMAYIN LÜTFEN KLAVYENİN SADECE ŞARJI BİTMİŞ ÖNCEKİ TAKTIĞIMDA TAM DOLDURMADAN ÇEKMİŞTİM ZATEN BU SEBEPLE HIZLI BİTTİ ŞİMDİ TAM DOLDURUP TEKRARDAN YORUMUMU GÜNCELLEYECEĞİM AMA KLAVYEDEN ÇOK MEMNUNUM BİLGİNİZ OLSUN İSTEDİM KÖTÜLEMEYİN BOŞA. Kendi unutkanlığımdan dolayı oldu tam doldurmadığımı hatırladım
ulan testo yine bi aula konusundasın bakalım burda ne saçmalayıpta bağırtacaksın bizi toxic herifBen artik bir sey yazmiyorum.
şuanda 2.4g de kabloyu taktım batarya ışığından dolduğunu görebiliyorum doluyor o efekti bilirsiniz kabloluyken de 2.4 ten devam değil mi ?Hocam kablolu olarak sorun yaşıyormusunuz ?
aaa ben işte onu bilmiyorum bu klavyede yanan renklerden mi anlaşılıyooor batarya ışığına bakıyorum boşuna ahahahaŞarj kontrolü için 2.4 moduna veya bt moduna alıp kabloyu çıkarıp fn+b yaparsanız 1 den 9 a kadar şarj oranı kadar yeşil ışık yanıyor
bt ve 2.4 modların da kullanmayınca otomatik kesiyor ışıkları pilden tasaruf etmek içinşuanda 2.4g de kabloyu taktım batarya ışığından dolduğunu görebiliyorum doluyor o efekti bilirsiniz kabloluyken de 2.4 ten devam değil mi ?
aaa ben işte onu bilmiyorum bu klavyede yanan renklerden mi anlaşılıyooor batarya ışığına bakıyorum boşuna ahahaha
birde bir yorumda görmüştüm arkadaş şey yazmıştı şarjı bitmesin diye ışıklarını kapatıyor güç tasarrufu moduna geçiyor gibisinden bir şey yazmıştı da ne kadar doğru bilemem belki o modu falan uygulamadan kapatırsam şarjı bitene kadar birdaha ışıklarını kesmez
Şarjı yok işte hocamfn b yaptığımda kırmızı bir ışık yanıyor göstergenin altındaki tuşların arasında