Hocam nerden baktınız? Fotoğraf şeklinde atabilir misiniz?gümrükleme de tamamlanmış. geliyor gelmekte olan
ne zmana aldınBenimki bir türlü havalimanına gidemedi
gayet ve gayet ak820 pro daha iyi bir klavyeMerak ettim neden geçemediğini açıkçası.
indirimin devam etmesinden ziyade temuda şunu farkettim böyle elektronik ürünler bileşenler direkt olarak satıştan kaldırılıyor. Bu satış durumu nereye kadar devam eder bilemiyorum. İhtiyacınız varsa beklemeden alın ben 2 renkten de aldım ikisini de senelerce kullanacağım için (Allah sağlık sıhhat versin hepimize) mutluyum.hocam indirim ne zamana kadar devam ediyo
hocam kimsenin eline ulaşmadı daha 1 2 haftayı bulur herkesin teslim almasıEline temu tarafından ürün ulaşan varsa kargo takip sürecini atabilirmisiniz
Mouse felan da olurhocam kimsenin eline ulaşmadı daha 1 2 haftayı bulur herkesin teslim alması
Reis hangi gün aldın ben cuma günü siparişi verdim hala havaalanına varmadıevet hocam ilk alanlardanım gümrük tamamlanmıştı şimdi kargoya verildi yazıyor.
evet hocam pc hocasının f/p sistemlerinden biriydi 2022 kasımda aldım
?Mouse felan da olur
Kelimelerin yeri değişse olabilir belkiMerak ettim neden geçemediğini açıkçası.
Herhangi bir ürün de olur eline ulaşan varsa kargo takip sürecini atabilirmisiniz