Palo DAYI 👑
80+ Gold
Bak bunun uçakda gece 7de kalkış yapıp ayni günün akşamı iniş yapmış benimki hala ucuyor mübarek dünya turuna falan çıktı herhalde
Bak bunun uçakda gece 7de kalkış yapıp ayni günün akşamı iniş yapmış benimki hala ucuyor mübarek dünya turuna falan çıktı herhalde
Benimki böyle kaldı
Bi 400 sayfa da bunla ilgili olur ooohhh djdndÖnümüzdeki 3 gün içerisinde çoğumuza ulaşmış olacak ve herkes bu klavye hakkında konuşacak. Fırtına öncesi sessizlik
Çok saçma bir durum bu... Büyük ihtimalle güncellenmedi yoksa başka bir sebebi olmamalı. Hayır anlamadığım şu diyelim paketin biri indi okuttun cihaza güncelledin vs. diğerinden 2 gündür ses seda çıkmıyor onu niye okutmadın veya güncellemedin! Rastgele mi çalışıyor bu sistem anlamadım.Bak bunun uçakda gece 7de kalkış yapıp ayni günün akşamı iniş yapmış benimki hala ucuyor mübarek dünya turuna falan çıktı herhalde
Benimki böyle kaldı
Alıntıyı görüntüle
29 ekimde aldım kaç gündür havalimanında takılıyor deli olursunKlavye aras kargoya verilmiş yarın geliyo, bu kadar hızlı olacağını beklemiyodum 31 Ekim'de sipariş ettim
Alıntıyı görüntüle
Bu sessiz halimizse sesliyi düşünemiyorum hocam okumaya fırsatımız olmazÖnümüzdeki 3 gün içerisinde çoğumuza ulaşmış olacak ve herkes bu klavye hakkında konuşacak. Fırtına öncesi sessizlik
Şans işi galiba da ben 1-1.5 aydır aşırı şansızım. Gümrükten hızlı geçti ama kesin bozuk falan gelicek görürsün asdjogndasjgnds29 ekimde aldım kaç gündür havalimanında takılıyor deli olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sessiz halimizse sesliyi düşünemiyorum hocam okumaya fırsatımız olmaz
Allah korusun inşallah sağlam gelir hocam hepimizin sıkıntı yaşamayalım yok yereŞans işi galiba da ben 1-1.5 aydır şansızım hızlı geçti ama kesin bozuk falan gelicek görürsün asdjogndasjgnds
Gelmiş derken ulaştı mi size? Switch ve rengi nedir ulaştıysa?Benim klavye gelmiş.
Benimki gelmeyecek la herhalde 30 rkimdr aldım paket havalimanına ulaştı yazıyor 4-5 gündürÖnümüzdeki 3 gün içerisinde çoğumuza ulaşmış olacak ve herkes bu klavye hakkında konuşacak. Fırtına öncesi sessizlik