Teykage
80+ Silver
Dahası
2 oldu 1 tane daha alırsam 3 olacak millete de kalsın yoksa almıştım 8-10 tane.kac oldu
2 oldu 1 tane daha alırsam 3 olacak millete de kalsın yoksa almıştım 8-10 tane.kac oldu
Ödeme ekranında gözüküyor.Kredi ile 475 TL bende şuan. Vergisi ne kadar çıkar tahmini?
aynı vergi miktarı çıkyıor 345 tlydi sanırımKredi ile 475 TL bende şuan. Vergisi ne kadar çıkar tahmini?
Yeni hesaplara şu an ekstra indirim yok diye biliyorum.arkadaşlar ben de gaza geldim ve alıyorum ihtiyaç olmadığı halde. hiç temu alış verişi yapmamış bir hesaba ekstra bir indirim mevcut mu? yoksa 475e sepete ekleyip vergili 900+ mı ödüyoruz direkt?
dn: 670e tamamlamak gerekiyor sanırım öneri ürün olan bi link varsa alıntılayın
ayni durumÖVMEYİN ARTIK GEREKSİZ PARA HARCAMAK İSTEMİYORUM
Çakışan bir şey olabilir veya takılı portu değiştirin.arkadaşlar klavye anlık geç algılıyor 2-3 saatte bir oluyor neden yapar acaba
herhangi bir urun alin 670e tamamlamak icin sonra iptal edin yaninda aldiklariniziarkadaşlar ben de gaza geldim ve alıyorum ihtiyaç olmadığı halde. hiç temu alış verişi yapmamış bir hesaba ekstra bir indirim mevcut mu? yoksa 475e sepete ekleyip vergili 900+ mı ödüyoruz direkt?
dn: 670e tamamlamak gerekiyor sanırım öneri ürün olan bi link varsa alıntılayın
tamamdır deneyeceğim bir sorunu yok aslında arada bir geç algıılıyor o kadarÇakışan bir şey olabilir veya takılı portu değiştirin.