Amd34
80+ Silver
Valla öyle 1 tane kendime ayırdım mouse değişeyim desem 2-2.5 k verip yerine alınabilecek mouse göremiyorum çok iyi fiyata sundular
Valla öyle 1 tane kendime ayırdım mouse değişeyim desem 2-2.5 k verip yerine alınabilecek mouse göremiyorum çok iyi fiyata sundular
Ben sadece kendime aldım sonradan alcaktım bu seferde stok bitti çok bekledim patladımValla öyle 1 tane kendime ayırdım mouse değişeyim desem 2-2.5 k verip yerine alınabilecek mouse göremiyorum çok iyi fiyata sundular
4 tan aldım 1 tane kendime ayırdım 2 tane sattım 1500 dan 1 taneyide gelişine arkadaşa verdim 10 tane yine elime geçti almadım para var ama millet alsın ben mavi istiyorumdum 4 cu kısmet oldu ondada. etmesem ayıp.Valla öyle 1 tane kendime ayırdım mouse değişeyim desem 2-2.5 k verip yerine alınabilecek mouse göremiyorum çok iyi fiyata sundular
sağlık olsunBen sadece kendime aldım sonradan alcaktım bu seferde stok bitti çok bekledim patladım
Elin de 10 tane daha mı var4 tan aldım 1 tane kendime ayırdım 2 tane sattım 1500 dan 1 taneyide gelişine arkadaşa verdim 10 tane yine elime geçti almadım para var ama millet alsın ben mavi istiyorumdum 4 cu kısmet oldu ondada. etmesem ayıp.
Apex güzel 1 tane 159pro aldığıma verdim.
Valla alamadım demesin kimse biz o kadar alıyoruz hala alamadım diyorlar haftalarca stok var görmemiş olabilir o zaman sattığımız fiyattan almaya mahkum yani kimse kusura bakmasın 10 yaşında ki çocuk bile tiktok'da görüp burada satılıyor diyor ve hala alamadım diyen var sattığım ürüne laf etmeye çalışanlar da var4 tan aldım 1 tane kendime ayırdım 2 tane sattım 1500 dan 1 taneyide gelişine arkadaşa verdim 10 tane yine elime geçti almadım para var ama millet alsın ben mavi istiyorumdum 4 cu kısmet oldu ondada. etmesem ayıp
Yok vallahi tek mavi var kendime ayırdım.Elin de 10 tane daha mı var
hocam konuda gördünüz mü bilmiyorumda birisi siyahla ve beyazın swicthlerini değiştim yazmıştı ama bulamadım beyazın switch sesleri daha çok hoşuma gitti fakat rengi beyaz olduğundan setupa pek yakışmıyor benide sarmadı siyah daha çok hoşuma gitti fakat onunda switch sesini beğenmedim24 Ekim de aldığım ürün 7 Kasım da gümrüğe geldi o günden beri orada kaldı. Onun dışında beyaz klavyeyi 2 haftadır kullanıyorum. Siyahı da bugün teslim edilmiş onu da 1 saat sonra incelerim. Siyahtan ümitliyim.
knk Halil C To.er misin senElin de 10 tane daha mı var
Doğru ben yarısını öyle boşta aldım yarısını stok takip edip.Valla alamadım demesin kimse biz o kadar alıyoruz hala alamadım diyorlar haftalarca stok var görmemiş olabilir o zaman sattığımız fiyattan almaya mahkum yani kimse kusura bakmasın 10 yaşında ki çocuk bile tiktok'da görüp burada satılıyor diyor ve hala alamadım diyen var sattığım ürüne laf etmeye çalışanlar da var
O yüzden alamayan alsın vs diyorlar da haftalarca stoktayken alamayan insan ara ara girince mi alacakDoğru ben yarısını öyle boşta aldım yarısını stok takip edip.
Birçok kezde.mouse stoga düştü almadım.
Siyah oyunda iyi beyaz yazmada deniyor.hocam konuda gördünüz mü bilmiyorumda birisi siyahla ve beyazın swicthlerini değiştim yazmıştı ama bulamadım beyazın switch sesleri daha çok hoşuma gitti fakat rengi beyaz olduğundan setupa pek yakışmıyor benide sarmadı siyah daha çok hoşuma gitti fakat onunda switch sesini beğenmedim