Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Valla it gibi yumuldum ben, her dk sayfaya oto f5 atıyor pc.Çok küçük minnacık bi ihtimal gelse bile hemen biter
Valla it gibi yumuldum ben, her dk sayfaya oto f5 atıyor pc.Çok küçük minnacık bi ihtimal gelse bile hemen biter
ne çare gelmedikten sonra boşa zaman kaybıValla it gibi yumuldum ben, her dk sayfaya oto f5 atıyor pc.
hocam içinden çıkan kılavuzda vardır da sitesinide atayım https://manuals.plus/aula/f75-three-module-wired2-4gbluetooth-mechanical-keyboard-manualKısa tuş cetveli var mı bu klavyenin bak soru işareti bile yapamadım :
benimkini 14 güne getirdi aras rezil bişeybu nece güzel bir klavyedir 8. gününde teslim edildi tesekkürler aras kargo .
Alıntıyı görüntüle
Var bi umut be hocam, olmadı al satçı birinden alacağım.ne çare gelmedikten sonra boşa zaman kaybı
teslimat bugün bile görünmüyordu adamlar artık tanıyor bizi sanirim kıyak geçti reishocam içinden çıkan kılavuzda vardır da sitesinide atayım https://manuals.plus/aula/f75-three-module-wired2-4gbluetooth-mechanical-keyboard-manual
Mesaj otomatik birleştirildi:
benimkini 14 güne getirdi aras rezil bişey
:d Al şimdiden hocam belki 1500'e filan bulursun illa ki benimkiler kargo da gelince satış time 1 adet var elimdeVar bi umut be hocam, olmadı al satçı birinden alacağım.
Ya kaça koyacaktık ben 1800'e kapalı kutu koydumal satçılardan alınmaz 700e alıp 1700 kuyoylar
1500'e alırım ya, ihtiyacım olmasa zaten almayacağım. Zamanında Ak680 aldık, ahanda elimde patladı lanet klavye.al satçılardan alınmaz 700e alıp 1700 kuyoylar
1800 ne kral 700e almışsın el insaf 1600 koy bari:d Al şimdiden hocam belki 1500'e filan bulursun illa ki benimkiler kargo da gelince satış time 1 adet var elimde
Ya kaça koyacaktık ben 1800'e kapalı kutu koydum
1500 Liraya bayağı teklif aldım, ankara içi elden alacağım artık.:d Al şimdiden hocam belki 1500'e filan bulursun illa ki benimkiler kargo da gelince satış time 1 adet var elimde
Ya kaça koyacaktık ben 1800'e kapalı kutu koydum