Teykage
80+ Silver
Dahası
Oooo hocam nabıyonuz Aula klavyeleri satabildiniz mi?yaynına bişey al sonra iade et aldığını
Oooo hocam nabıyonuz Aula klavyeleri satabildiniz mi?yaynına bişey al sonra iade et aldığını
Reis isminden dolayı sen bilirsin arada tuşlar geç basıyor çok nadir bu nasıl geçeryaynına bişey al sonra iade et aldığını
hocam elimde 3 adet kaldı onlarıda haftasonu vericem bugün kendimi tuttum hiç almadımOooo hocam nabıyonuz Aula klavyeleri satabildiniz mi?
hocam hiç o sorunu yaşamadım hem siyah hem beyaz denedimReis isminden dolayı sen bilirsin arada tuşlar geç basıyor çok nadir bu nasıl geçer
bildiğim kadarıyla paparada bazen hata veriyor birde bir kartla çok sipariş verirseniz örneğin 10 11 siparişÖdeme hata veriyor. Siz hangi kartlarla ödediniz?
Webden deniyorsun değil mi ödeme aşamasında çıkaracaksın sepetten. Uygulama değil bak web sitesihocam ödeme aşamasında sepetten çıkartınca 670 tl altı ürünler gönderilmeyecektir yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocamlar sepette tek aula olunca 670tl altı ürünler gönderilmeyecektir diyor yine de gelir mi
1400ü bizim forum DD1466 ürün incelemesinin 1432'si Türk yok artık .
Alıntıyı görüntüle
onu kimse bilemez şansa bağlıYeni stoğa gelen beyazlar güney mi yoksa kuzey aydınlatma mı? Kuzeyse alıcam güneyi beğenmedim.
böyle yazıyor hocam sonradan eklediğim ürünü kaldırmaya çalıştığımdaWebden deniyorsun değil mi ödeme aşamasında çıkaracaksın sepetten. Uygulama değil bak web sitesi