gelmiş işte kanka yalan mı söylüyorumtürkçe keycaps anca ekstra alırsın gamepower rampage gıbı markalar cıkartır
ben göremedimİnternette gezerken gördüm bi arkadaşa türkçe keycapsle gelmiş.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Garibime gitti başka türkçe keycaps gelen var mı
nerde dostum gostergelmiş işte kanka yalan mı söylüyorum
tuşların sağ alt köşelerini görmüyor musun attığım fotolardanerde dostum goster
o türkçe keycaps değil ki türkçe keycaps arkadaşında dediği gibi çok nadir türk distürbitörlü markalar çıkartıyor çin pazarındaki neredeyse hiçbir ürünün türkçe keycapsini bulamazsın enter tuşu büyük olmayan türkçe qwerty olamaz sadece opsiyon olur driverindan falan ayarlayabilirsin benim bildiğimtuşların sağ alt köşelerini görmüyor musun attığım fotolarda
kanka türkçe keycaps keycaps üzerinde türkçe yazıyor demek işte beni deli etme senin dediğin ansi iso layouto türkçe keycaps değil ki türkçe keycaps arkadaşında dediği gibi çok nadir türk distürbitörlü markalar çıkartıyor çin pazarındaki neredeyse hiçbir ürünün türkçe keycapsini bulamazsın enter tuşu büyük olmayan türkçe qwerty olamaz sadece opsiyon olur driverindan falan ayarlayabilirsin benim bildiğim
ekstra alınmıs normalınde gozukmuyortuşların sağ alt köşelerini görmüyor musun attığım fotolarda
kanka hasta mısın?ekstra alınmıs normalınde gozukmuyor
dostum sakin ol öncelikle türkçe değil klavyekanka türkçe keycaps keycaps üzerinde türkçe yazıyor demek işte beni deli etme senin dediğin ansi iso layout
yok ıste ne anlıyorsun ekstra alınmıs dıyor hastasın galıbaKör müsünüz birader
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka hasta mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
gelmiş işte adama