Hocam açıkça söylemek gerekirse ikisini de forumdan ilk defa gördüm ve inanılmaz bir indirim olduğu için kaçırmak istemedim. Bu yüzden sen olsan hangisini ve hangi modelini tercih ederdinaula ama ajazzın hangısı
muhtemelen dkm200 modelini diyor hocamaula ama ajazzın hangısı
aula f75Merhabalar, klavye için temuda iyi indirime giren 2 klavye var. Hangisini tercih etmeliyim ve hangi modelini almalıyım.
aula alırdımHocam açıkça söylemek gerekirse ikisini de forumdan ilk defa gördüm ve inanılmaz bir indirim olduğu için kaçırmak istemedim. Bu yüzden sen olsan hangisini ve hangi modelini tercih ederdin
bu kadar rağbet görmesinin sebebini biliyor musun peki hocammuhtemelen dkm200 modelini diyor hocam
aula f75
kaliteli ucuz klavyebu kadar rağbet görmesinin sebebini biliyor musun peki hocam
ak820 max seviyesinde bir klavye ve vergilerle birlikte 900 liraya falan denk geliyor ama ak820 max 3000 lira civarında bir klavye. O yüzden bu kadar alınan bir klavye.bu kadar rağbet görmesinin sebebini biliyor musun peki hocam
f75 alıp kaçıyorum o zaman hocamkaliteli ucuz klavye
al kacf75 alıp kaçıyorum o zaman hocam
ak820 mı f75 mi yani hocanak820 max seviyesinde bir klavye ve vergilerle birlikte 900 liraya falan denk geliyor ama ak820 max 3000 lira civarında bir klavye. O yüzden bu kadar alınan bir klavye
aynı seviyelerdeler hocam ama aula f75 şuan fiyat farkıyla bariz önde.ak820 mı f75 mi yani hocan