hocam bir de mouse icin ajazz aj159pro düşünüyorum fakat diğer modelleri iyi midir bilmiyorum bir bilgin var mıdıral kac
apex iyi ama stok beklemek gerekiyor 159 proda ısını gorurhocam bir de mouse icin ajazz aj159pro düşünüyorum fakat diğer modelleri iyi midir bilmiyorum bir bilgin var mıdır
hocam yeni stok bitmiş acelesi yok mouse için ve arasında bariz fark varsa almayacağım. Temu için ilk kez alışveriş yapacağım gümrük vs durumlarını bilmiyorum bunun için ek bir konu mu acmalıyımapex iyi ama stok beklemek gerekiyor 159 proda ısını gorur
gecer gumrukten sensoru bı tık daha ıyı pro danhocam yeni stok bitmiş acelesi yok mouse için ve arasında bariz fark varsa almayacağım. Temu için ilk kez alışveriş yapacağım gümrük vs durumlarını bilmiyorum bunun için ek bir konu mu acmalıyım
ajazz'ı daha çok duydum ve en çok önerilen markalardan biriMerhabalar, klavye için temuda iyi indirime giren 2 klavye var. Hangisini tercih etmeliyim ve hangi modelini almalıyım.
sadece sepete ekleyip istenen tutarı ödeyip kargomun gelmesini bekleyeceğim, doğru mu anladımgecer gumrukten sensoru bı tık daha ıyı pro dan
evetsadece sepete ekleyip istenen tutarı ödeyip kargomun gelmesini bekleyeceğim, doğru mu anladım
hocam kafanı çok ütüledim kusura bakma ama son sorum olacak.temudaki indirimler ilk alışverişe özel mi yoksa genel indirimler mi
genel indirim var ama yuzde 20 felan ıstıyorsan destekle konusman lazım suaralar cımrıler sıkıntı degıl yazabılırsınhocam kafanı çok ütüledim kusura bakma ama son sorum olacak.temudaki indirimler ilk alışverişe özel mi yoksa genel indirimler mi