Neler Yeni

Aula tekerleği parlaklık kısıyor ve değiştirilmiyor

hamzaersoy

80+ Bronze
bennhiç basmadığım halde driverını kurcalarken bi anda modu değişti ve tekerlek parlaklık kısıp açmaya başlafı. basılı tutuyorum fn w yapıyorum resetliyorım hala aynı. pcyi yeniden başlattım keycapsleri söküp taktım ama klavyedeki hiçbir tuş basmıyor. sadece tekerlekle parlaklık kısılıp açılıyor

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mahir Cengiz
bennhiç basmadığım halde driverını kurcalarken bi anda modu değişti ve tekerlek parlaklık kısıp açmaya başlafı. basılı tutuyorum fn w yapıyorum resetliyorım hala aynı. pcyi yeniden başlattım keycapsleri söküp taktım ama klavyedeki hiçbir tuş basmıyor. sadece tekerlekle parlaklık kısılıp açılıyor
Tekerleğe 5 saniye basılı tut düzelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Merlin
tuttum zaten okusaydın keşke
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca başka klavye taktığımda çalışıyor
hocam bastığınıza emin misiniz bendede aynı şey oldu sol da tab tuşu mavi olup yanıp sönünce sese geçiyor

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bastığınıza emin misiniz bendede aynı şey oldu sol da tab tuşu mavi olup yanıp sönünce sese geçiyor
eminim hocam daha önce de bu modlar arasında geçiş yapmıştım fakat bu sefer ben basılı tutmamama rağmen geçti. şimdi tutsam da geri eskisine dönmüyor. ayrıca tek sorın bu da değil diğer klavyedeki hiçbir tuş basmıyor da

Top Bottom