Aula tekerleği parlaklık kısıyor ve değiştirilmiyor

ggbibdsbkdh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
689
bennhiç basmadığım halde driverını kurcalarken bi anda modu değişti ve tekerlek parlaklık kısıp açmaya başlafı. basılı tutuyorum fn w yapıyorum resetliyorım hala aynı. pcyi yeniden başlattım keycapsleri söküp taktım ama klavyedeki hiçbir tuş basmıyor. sadece tekerlekle parlaklık kısılıp açılıyor

bennhiç basmadığım halde driverını kurcalarken bi anda modu değişti ve tekerlek parlaklık kısıp açmaya başlafı. basılı tutuyorum fn w yapıyorum resetliyorım hala aynı. pcyi yeniden başlattım keycapsleri söküp taktım ama klavyedeki hiçbir tuş basmıyor. sadece tekerlekle parlaklık kısılıp açılıyor
Tekerleğe 5 saniye basılı tut düzelir

tuttum zaten okusaydın keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca başka klavye taktığımda çalışıyor
hocam bastığınıza emin misiniz bendede aynı şey oldu sol da tab tuşu mavi olup yanıp sönünce sese geçiyor

hocam bastığınıza emin misiniz bendede aynı şey oldu sol da tab tuşu mavi olup yanıp sönünce sese geçiyor
eminim hocam daha önce de bu modlar arasında geçiş yapmıştım fakat bu sefer ben basılı tutmamama rağmen geçti. şimdi tutsam da geri eskisine dönmüyor. ayrıca tek sorın bu da değil diğer klavyedeki hiçbir tuş basmıyor da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,588
Üyeler
187,533
Son üye
dqww
Geri