Gurkanpiro
80+ Platinum
rıca ederım hocamOldu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam çok teşekkür ederim sizin sayenizde oldu
rıca ederım hocamOldu hocam
size de teşekkür ederim hocam baya yardımcı oldunuz ikinizdeyukardaki hocamin onerdigi işlemi dene hocam
rica ederim hocam iyi gecelersize de teşekkür ederim hocam baya yardımcı oldunuz ikinizde
bom bos bır drıver calısıyorsa ellemeyınbu problem neyden kaynaklaniyor acaba bende hic problem olmadi driverda kurdum ustelik.
hocam hiç karışma benceYazılımda kullanımı etkileyecek önemli bi ayar var mı renk değiştirme dışında
bende problem olmadi hocam baya kurcaladimdabom bos bır drıver calısıyorsa ellemeyın
hocam şarjı azdı kablo takıp usbyle oynuyordum ondan olma ihtimali yok gibi bir şey sadece yazılımdan bi sleepi 1ddakika yapmıştımbu problem neyden kaynaklaniyor acaba bende hic problem olmadi driverda kurdum ustelik.
evet hocam muhtemelen driverdan fakat şans işi bazılarında hiç problem olmuyor bazılarında drıver sıkıntı çıkarıyor.hocam şarjı azdı kablo takıp usbyle oynuyordum ondan olma ihtimali yok gibi bir şey sadece yazılımdan bi sleepi 1ddakika yapmıştım
çözüldüğüne sevindim, bu hafta benimki de gelecek nasipse nasıl korktum ama konuyu görünce, dedim ben bunu kullanmayayım satayım direktOldu hocam
hocam muhteşem klavye gelınce istesenizde satamazsınızçözüldüğüne sevindim, bu hafta benimki de gelecek nasipse nasıl korktum ama konuyu görünce, dedim ben bunu kullanmayayım satayım direkt
ya hocam klavye güzel şahsen ben beğeniyorum ama bozulunca pek bi şaşırmadım tavsiye driverda tek renk ayarı yapınçözüldüğüne sevindim, bu hafta benimki de gelecek nasipse nasıl korktum ama konuyu görünce, dedim ben bunu kullanmayayım satayım direkt