Neler Yeni

autocad için laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Eren Cem Gücin
Bütçe
25000
autocad için laptop önerisi bütçe 25bin tl.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
İki seçenek var 17.3 ekranlı taşıması zor ama büyük ekranlı bir laptop veya 15.6 veya 16.1 ekranlı taşınabilir şarjı uzun giden bir model alabilirsin. İki durumda da işlemcisi yeni nesil olsa yeter
Biraz daha ne istediğini belirtirsen daha rahat model önerebiliriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Eren Cem Gücin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki seçenek var 17.3 ekranlı taşıması zor ama büyük ekranlı bir laptop veya 15.6 veya 16.1 ekranlı taşınabilir şarjı uzun giden bir model alabilirsin. İki durumda da işlemcisi yeni nesil olsa yeter
Biraz daha ne istediğini belirtirsen daha rahat model önerebiliriz
hocam sadece ofiste sadece autocad için kullanılacak bu kadar

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
hocam sadece ofiste sadece autocad için kullanılacak bu kadar
AutoCAD tek başına bir belirleyici olamaz bu gün 8 10 bin liraya alıcağınız bir bilgisayarda autocad açar. Eğer sadece ofiste kullanılacaksa bir kasa toplamak ve büyük bir monitör almak daha rahat olur

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Grafik kartı ve belleği iyi olan bir laptop seçip alabilirsin dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Eren Cem Gücin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AutoCAD tek başına bir belirleyici olamaz bu gün 8 10 bin liraya alıcağınız bir bilgisayarda autocad açar. Eğer sadece ofiste kullanılacaksa bir kasa toplamak ve büyük bir monitör almak daha rahat olur
laptop istiyor arkadaşım ondan dolayı

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Daha önce autocad kullandın mı? Kullandıysan 10 sene önce felan mıydı hocam?
Autocad inventor veya 3d modeling'te kullanılacaksa 8 10 binlik laptop nereye iş yapıyor Allah aşkına. 😅😂

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam öneriniz var mı
Piyasayı takip etmiyorum her gün zam üstüne zam geldiği için. Ama müsait olduğumda araştırıp bir ürün bulmaya çalışırım. Autocad haricinde başka program kullanılacak mı? Solid catia siemensnx gibi. Ayrıca autocadi sadece 2d tasarım için mi kullanıyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Eren Cem Gücin
Piyasayı takip etmiyorum her gün zam üstüne zam geldiği için. Ama müsait olduğumda araştırıp bir ürün bulmaya çalışırım. Autocad haricinde başka program kullanılacak mı? Solid catia siemensnx gibi. Ayrıca autocadi sadece 2d tasarım için mi kullanıyorsunuz?
sormam gerek hocam arkadaş rica etti benden

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
sormam gerek hocam arkadaş rica etti benden
Sadece 2D tasarım yapılacaksa 25bin TL bütçe gereksiz. i5 10. 11. nesil işlemci ve gtx 1650ti bulunan bir laptop iş görür. 3D modellemede yoğun kullanılacaksa bütçedende artırmak önemli değilse aşağıdaki gibi ürünler fazlasıyla yeterli.
[SATICILAR GÜVENİLİR Mİ BİLMEM SADECE SÖYLENEN BÜTÇEYE UYGUN BULDUM. Birini monster satıyorda diğerini hiç duymadım.]

Bu bütçede i5 alınmaz gibi düşünebilirsiniz ancak DDR5 ram olduğunu göz ardı etmeyin.

Top Bottom