autocad için laptop önerisi

İki seçenek var 17.3 ekranlı taşıması zor ama büyük ekranlı bir laptop veya 15.6 veya 16.1 ekranlı taşınabilir şarjı uzun giden bir model alabilirsin. İki durumda da işlemcisi yeni nesil olsa yeter
Biraz daha ne istediğini belirtirsen daha rahat model önerebiliriz

İki seçenek var 17.3 ekranlı taşıması zor ama büyük ekranlı bir laptop veya 15.6 veya 16.1 ekranlı taşınabilir şarjı uzun giden bir model alabilirsin. İki durumda da işlemcisi yeni nesil olsa yeter
Biraz daha ne istediğini belirtirsen daha rahat model önerebiliriz
hocam sadece ofiste sadece autocad için kullanılacak bu kadar

hocam sadece ofiste sadece autocad için kullanılacak bu kadar
AutoCAD tek başına bir belirleyici olamaz bu gün 8 10 bin liraya alıcağınız bir bilgisayarda autocad açar. Eğer sadece ofiste kullanılacaksa bir kasa toplamak ve büyük bir monitör almak daha rahat olur

Grafik kartı ve belleği iyi olan bir laptop seçip alabilirsin dostum.

AutoCAD tek başına bir belirleyici olamaz bu gün 8 10 bin liraya alıcağınız bir bilgisayarda autocad açar. Eğer sadece ofiste kullanılacaksa bir kasa toplamak ve büyük bir monitör almak daha rahat olur
Daha önce autocad kullandın mı? Kullandıysan 10 sene önce felan mıydı hocam?
Autocad inventor veya 3d modeling'te kullanılacaksa 8 10 binlik laptop nereye iş yapıyor Allah aşkına. 😅😂

hocam öneriniz var mı
Piyasayı takip etmiyorum her gün zam üstüne zam geldiği için. Ama müsait olduğumda araştırıp bir ürün bulmaya çalışırım. Autocad haricinde başka program kullanılacak mı? Solid catia siemensnx gibi. Ayrıca autocadi sadece 2d tasarım için mi kullanıyorsunuz?

Piyasayı takip etmiyorum her gün zam üstüne zam geldiği için. Ama müsait olduğumda araştırıp bir ürün bulmaya çalışırım. Autocad haricinde başka program kullanılacak mı? Solid catia siemensnx gibi. Ayrıca autocadi sadece 2d tasarım için mi kullanıyorsunuz?
sormam gerek hocam arkadaş rica etti benden

sormam gerek hocam arkadaş rica etti benden
Sadece 2D tasarım yapılacaksa 25bin TL bütçe gereksiz. i5 10. 11. nesil işlemci ve gtx 1650ti bulunan bir laptop iş görür. 3D modellemede yoğun kullanılacaksa bütçedende artırmak önemli değilse aşağıdaki gibi ürünler fazlasıyla yeterli.
[SATICILAR GÜVENİLİR Mİ BİLMEM SADECE SÖYLENEN BÜTÇEYE UYGUN BULDUM. Birini monster satıyorda diğerini hiç duymadım.]

Bu bütçede i5 alınmaz gibi düşünebilirsiniz ancak DDR5 ram olduğunu göz ardı etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,930
Üyeler
191,184
Son üye
Sskaid
Geri