AutoCAD Yükleme Hatası

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar geçen ay autocad programı sorun suz kullanıyordum sonradan program içinde donmalar oldu bende silip tekrar yükleyim belki donması düzelir dedim kaldırdım programı orjinal sitesinden programı tekrar indirdim yüklemeye tıklıyorum olmuyor yönetici olarak aç diyorum yine kurmuyor bunun nedeni ne olabilir

windows kullanıyorsanız bir bebek gibi hassas olmalısınız, sadece iş için mesela kullanıyorsanız dikkat edin, iş harici bir yükleme yapmayın, oyun filan kurmayın veya kırık program yüklemeyin hatta kötü sitelere bile bakmayın :D Yine de garanti verilmez, windows bu havadan nem bile kapar...

Düzgün kaldıramamış olabilirsin. Hata bildirimini de eklememişin. Çok pahalı bir yazılım. Deneme süresi bitmiş olabilir, satın almadıysan.

Düzgün kaldıramamış olabilirsin. Hata bildirimini de eklememişin. Çok pahalı bir yazılım. Deneme süresi bitmiş olabilir, satın almadıysan.
hepsi buradan key satın aldım 3 yıllık olandan kendi sitesinden indirip yükleme yapmak istiyorum ama setup tıkladıgımda mouse etrafında yuvarlak bir şey çıkıyor sonra bir şey olmuyor

windows kullanıyorsanız bir bebek gibi hassas olmalısınız, sadece iş için mesela kullanıyorsanız dikkat edin, iş harici bir yükleme yapmayın, oyun filan kurmayın veya kırık program yüklemeyin hatta kötü sitelere bile bakmayın :D Yine de garanti verilmez, windows bu havadan nem bile kapar...
sen ne anlatıyon bolum

hepsi buradan key satın aldım 3 yıllık olandan kendi sitesinden indirip yükleme yapmak istiyorum ama setup tıkladıgımda mouse etrafında yuvarlak bir şey çıkıyor sonra bir şey olmuyor
Hata kurulum dosyasında olabilir. Farklı bir sürüm ile dene, veya yeni bir güncel sürümün çıkmasını bekle.

hangi sürümü olursa olsun setup dosyasına çift tıklayıp çalıştır dediğimde bir şey olmuyor sadece mouse yuvarlak bir şey cıkıyor sonra ne hata mesajı ne kurulum hiç bir şey gelmiyor ekrana

Kaldırma işlemini kalıntısız şekilde yapmak için Hibit uninstaller programını kullanabilirsiniz.

Kaldırma işlemini kalıntısız şekilde yapmak için Hibit uninstaller programını kullanabilirsiniz.
kardeşim verdiğin link çalışmıyor bir kaç sitedende baktım ana sitelerinide uygulamayı kaldırmışlar sanırım

Revo uninstaller ile de kalıntı kalmışsa bulup kaldırabilirsin. Ama artık ücretli olmuş olabilir.
Uzun zamandan beri kullanmadım.

Geri