Avrupa'da Temsilcilerimizden 4/0!

belli oluyor . tanitim reklaminizda iki kere aponun giydigi lacosteyi gosterdiniz goze soka soka teror sempatizanligi bile var . ha denk gelmis diyeceksen o reklamlarda hicbirsey kafadan sallama degil hersey ozel hazirlaniyor bakalim buna ne diyeceksin
ben mi giydim bana niye söylüyorsun? konuyla ne alakası var terör semtizanlığı diyor var geldikten sonra bir tane şampiyonluğu yok şikeyle karışmış tarihleri var laf atıyo hala sana cevap vermicem bb

ben mi giydim bana niye söylüyorsun? konuyla ne alakası var terör semtizanlığı diyor var geldikten sonra bir tane şampiyonluğu yok şikeyle karışmış tarihleri var laf atıyo hala sana cevap vermicem bb
takim tutmuyorum bunu 50kere daha soylemem gerek herhalde? okudugunu anlamiyorsun daha gozunun onundeki gercekleri gor hele

4/0 kesri tanımsız olur payda sıfır olamaz doğrusu 0/4

Futbol çok boş ya baksana kavgaya bile sürüklüyor anlamış değilim uzaklaşıyorum direkt futbol duymak bile bulandırıyor futbolun futbol olduğu zamanlar gitmiş belli ya

Ligde federasyon ve onların sözde hakemleriyle şımartılan "hedefi olmayan" takımlar giderse olacağı o.
Herhangi bir Anadolu takımının Avrupa'ya son gittiği yıla baktığınız zaman sözde "büyük" takımlardan çok daha başarılı olduğunu görürsünüz.
Adam kazansa da kazanmasa da bi' şekilde parayı çevirebiliyor. O kadar borçları var ama transfer dönemlerinde 120 milyon eurolar harcayabiliyorlar. Rakiplerinin kadro değeri kadar parayı bi hocanın tazminatına verebiliyorlar. :D

Bunlar bu zihniyetle süper lig üstü kupa görememeye devam ederler.

Geri