Arkadaşlar selam ben amazon üzerinden 7 aralık 2022 de bir kitap siparişi verdim tc + adresimle (panele kaydetmişler) daha sonra ise ilk defa kayıt olduğum ve adresi farklı girdiğim ve tcemle kayıt olduğum siteden bu yıl eylül başında 2 tane aynı yayından kitap sipariş ettim fakat kitabı adamlar gitmiş ne siteye kayıt olurkenki adresime ne nüfustaki kayıtlı (ikamet ettiğim) adrese yollamışlar gitmişler 2 yıl önceki adrese postalamışlar . Müşteri hizmetlerini arayıp sordum bugün dedi ki panelde o adresiniz gözüküyor fakat müşteri temsilcisine o adresi ben hiçbir şekilde kayıt etmedim ne o adreste bulunuyorum ne de ikamet ediyorum nasıl oraya yolladı dediğimde panelde öyle olmuş dedi. Sorup soruşturduğunda ise siteye kayıt olduğum adrese değil o şuanda benle alakası olmayan adrese yollamışlar burada kişisel verilerin ihlali yok mu çünkü ben hiçbir şekilde siteye o adresimi vermedim daha önceden siteye kayıt olmadım birde atladığım Detay var panelde bir telefon numarası varmış benim üstüme kayıtlı olan ( alakasız bir telefon numarası arayıp sorduğumuzda aradığınız numarayı eksik yada yanlış tuşladınız diyor ) merak ettiğim şey bu olay kişisel verilerin ihlaline giriyor mu ? Hukuki süreç başlatmalı mıyım sizce