Arkadaşlar bütçe 30000 e kadar bakabiliriz.
Mac alamamaktayız uyapta problem çıkardığı için. Güzel bir ofis laptobu önerilerinizi yazar mısınız lütfen
Çok teşekkürler hocam.
Ve huawei mi öneirirsiniz acert swift mi
Benim de daha ilgili olduğum konu gaming laptoplar, ancak işlemcisi vs. gayet yeterli düzeyde. Ofis laptopu odaklı fiyatında alınabilecek en iyi cihazlar. Bu konularda bilgili bir kişiden almıştım zamanında öneriyi, içiniz rahat olsun.Çok teşekkürler hocam.
Gaming kısmından anlarım ama bunları hiç bilmiyorum. İşlemcileri vs. Yeterli düzeyde değil mi?
Çok teşekkürler hocam.
Gaming kısmından anlarım ama bunları hiç bilmiyorum. İşlemcileri vs. Yeterli düzeyde değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve huawei mi öneirirsiniz acert swift mi
Asus zenbooklar daha iyi değilmi gerçi fiyatları ne düzeyde bilmiyorum.
Sağolun hocam. İkisi arasında hangisini tercih ederdiniz?Benim de daha ilgili olduğum konu gaming laptoplar, ancak işlemcisi vs. gayet yeterli düzeyde. Ofis laptopu odaklı fiyatında alınabilecek en iyi cihazlar. Bu konularda bilgili bir kişiden almıştım zamanında öneriyi, içiniz rahat olsun.
En ucuzu bu hocam https://m.n11.com/urun/asus-zenbook...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genelAsus zenbooklar daha iyi değilmi gerçi fiyatları ne düzeyde bilmiyorum.
Pahalı,Asus zenbooklar daha iyi değilmi gerçi fiyatları ne düzeyde bilmiyorum.
Tercihim swift olurdu.Sağolun hocam. İkisi arasında hangisini tercih ederdiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En ucuzu bu hocam https://m.n11.com/urun/asus-zenbook...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Bunla attığınızın bi farkı yok değil mş hocamBenim de daha ilgili olduğum konu gaming laptoplar, ancak işlemcisi vs. gayet yeterli düzeyde. Ofis laptopu odaklı fiyatında alınabilecek en iyi cihazlar. Bu konularda bilgili bir kişiden almıştım zamanında öneriyi, içiniz rahat olsun.
Swift tercihimdir, işlemci olarak daha üstün.
Fark göremedim hocam ancak emin değilimBunla attığınızın bi farkı yok değil mş hocam
Acer Swift Go Oled Evo Core Ultra 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Acer Swift Go modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Swift Go Oled Evo Core Ultra 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Acer Swift Go modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
tabletlerde eimza çalışıyor mu ki? hiç sanmambenim tercihim kaliteli klavyeli tablet olurdu