Avukatlık için laptop öneriniz?

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
Arkadaşlar bütçe 30000 e kadar bakabiliriz.
Mac alamamaktayız uyapta problem çıkardığı için. Güzel bir ofis laptobu önerilerinizi yazar mısınız lütfen

Zenbook iyi midir? Ya da casper s100 ler var.

Çok teşekkürler hocam.
Gaming kısmından anlarım ama bunları hiç bilmiyorum. İşlemcileri vs. Yeterli düzeyde değil mi?
Benim de daha ilgili olduğum konu gaming laptoplar, ancak işlemcisi vs. gayet yeterli düzeyde. Ofis laptopu odaklı fiyatında alınabilecek en iyi cihazlar. Bu konularda bilgili bir kişiden almıştım zamanında öneriyi, içiniz rahat olsun.

Swift tercihimdir, işlemci olarak daha üstün.

Benim de daha ilgili olduğum konu gaming laptoplar, ancak işlemcisi vs. gayet yeterli düzeyde. Ofis laptopu odaklı fiyatında alınabilecek en iyi cihazlar. Bu konularda bilgili bir kişiden almıştım zamanında öneriyi, içiniz rahat olsun.
Sağolun hocam. İkisi arasında hangisini tercih ederdiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus zenbooklar daha iyi değilmi gerçi fiyatları ne düzeyde bilmiyorum.
En ucuzu bu hocam https://m.n11.com/urun/asus-zenbook...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Swift tercihimdir, işlemci olarak daha üstün.
Bunla attığınızın bi farkı yok değil mş hocam

Bunla attığınızın bi farkı yok değil mş hocam

Fark göremedim hocam ancak emin değilim

buradan alsanız daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,262
Üyeler
175,184
Son üye