tam belli olmuyor uzaktan kalıptan çıktığı için öyle olabilir (bence)Altus marka bir çamaşır makinesi aldık servis çalışanı arkadaş ücretli akım korumalı priz verebileceğini söyledi bizde ücretini ödeyip aldık 1 aydır sıkıntısız kullanıyordum akım korumalı prizle çamaşır makinemi lakin bir gün prizden tak çıkar yapacakken akım korumalı prizin içindeki yerde yeşil alana aldığım artık deformasyonmu diyeyim hasarmı diyeyim aşınmamı diyeyim veya da tamamen normal olan ama benim abarttığımmı bir şey mi diyeyim işte yeşil alana aldığım ek görselde ki görüntüde ki yer normal mi kafama taktımda açıkçası böyle orantılı bir şeyin deformasyon olabileceğini düşünmüyorum ama foruma sormak istiyorum saygılar.
çıkıntı gibi değil dimi iz sadeceAltus marka bir çamaşır makinesi aldık servis çalışanı arkadaş ücretli akım korumalı priz verebileceğini söyledi bizde ücretini ödeyip aldık 1 aydır sıkıntısız kullanıyordum akım korumalı prizle çamaşır makinemi lakin bir gün prizden tak çıkar yapacakken akım korumalı prizin içindeki yerde yeşil alana aldığım artık deformasyonmu diyeyim hasarmı diyeyim aşınmamı diyeyim veya da tamamen normal olan ama benim abarttığımmı bir şey mi diyeyim işte yeşil alana aldığım ek görselde ki görüntüde ki yer normal mi kafama taktımda açıkçası böyle orantılı bir şeyin deformasyon olabileceğini düşünmüyorum ama foruma sormak istiyorum saygılar.
Markası ne prizin?Altus marka bir çamaşır makinesi aldık servis çalışanı arkadaş ücretli akım korumalı priz verebileceğini söyledi bizde ücretini ödeyip aldık 1 aydır sıkıntısız kullanıyordum akım korumalı prizle çamaşır makinemi lakin bir gün prizden tak çıkar yapacakken akım korumalı prizin içindeki yerde yeşil alana aldığım artık deformasyonmu diyeyim hasarmı diyeyim aşınmamı diyeyim veya da tamamen normal olan ama benim abarttığımmı bir şey mi diyeyim işte yeşil alana aldığım ek görselde ki görüntüde ki yer normal mi kafama taktımda açıkçası böyle orantılı bir şeyin deformasyon olabileceğini düşünmüyorum ama foruma sormak istiyorum saygılar.