❌İndirim Bitti! Axe Deodorantlar 36,50 TL!

50 TL'ye axe dark temptation 100ml parfümünü aldım hocam (aldım derken siparişi geçtim inşallah iptal olmaz😄), bence bunlar indirimli sayılmaz
Nerden aldıysan biz de alalım kardeşim, link?
Zaten bunların ederi de bu kadar değil, fakat markette bakınca 50+ tl görmek de insana korku/gerilim dolu dakikalar yaşatmıyor değil. Bana kalırsa tabii ki 30+tl bile fazla bu deodorantlara ama işte...

Nerden aldıysan biz de alalım kardeşim, link?
Zaten bunların ederi de bu kadar değil, fakat markette bakınca 50+ TL görmek de insana korku/gerilim dolu dakikalar yaşatmıyor değil. Bana kalırsa tabii ki 30+TL bile fazla bu deodorantlara ama işte...
Doğru gördüysem sabah saatlerinde 36 liraydı hepsiburadada

Doğru gördüysem sabah saatlerinde 36 liraydı hepsiburadada
Biz de dün 36tl 'den aldık da, yani bunlar indirim değil dediği için söylüyorum.
Aslında olması gereken daha da düşük fiyatlar tabi ama kim kimi denetliyor ki zaten. Ayrıca bahsedilen EDT parfüm, deodorantı 36'dan aldık.

Biz de dün 36tl 'den aldık da, yani bunlar indirim değil dediği için söylüyorum.
Aslında olması gereken daha da düşük fiyatlar tabi ama kim kimi denetliyor ki zaten. Ayrıca bahsedilen EDT parfüm, deodorantı 36'dan aldık.
Şu an için stokta yok. ayrıca benimki deodorant değil parfüm. Telegram'dan fırsat sayfalarını takip edebilirsiniz ben oradan görüp anında aldım ve hızlıca tükendi

Hepsiburada'da indirim bitmiş amazonda ice chill ve Refreshed hala indirimli alacak olanlar alsın.

Dark temp olan favorim şekerli çikolatalı bir kokudur.
Peşinden epic fresh olan ferah bir kokusu var.

Fiyatı boşver başka tavsiye et derseniz Slazenger Mavi ve yeşil diğer günlük kullandığım deo ve parfümlerdir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,761
Üyeler
197,748
Son üye
fokisatan
Geri